Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Un inversor estranger que no és Jorge Mendes, el favorit per entrar al CF Reus

El club roig-i-negre podria tancar aquest cap de setmana l'arribada d'un inversor estranger que no és Jorge Mendes per realitzar una injecció econòmica de caràcter immediat
Xavi Bartolo ha anunciat novetats en respecte les solucions del CF Reus | TarragonaDigital

 

La roda de premsa d'aquest divendres a l'Estadi Municipal de Reus ha donat noves notícies de la situació del club. El tècnic del CF Reus, Xavi Bartolo ha anunciat que aquest cap de setmana el màxim accionista de l'entitat roig-i-negre, Joan Oliver, té una reunió important que pot acabar desencallant la situació en què es troba el CF Reus. Tanmateix, s'ha traslladat aquest positiu missatge a la plantilla perquè en sigui conscient. L'entrenador continua «absolutament convençut» que la solució del club ganxet es trobarà abans d'obrir el termini de fitxatges aquest mercat d'hivern.

 

Escolta la roda de premsa del tècnic lleidatà del CF Reus

 

 

Reunió Oliver-plantilla dijous

Joan Oliver, màxim accionista de la Societat Anònima Esportiva del CF Reus Deportiu, va reunir-se aquest dijous amb la plantilla que traslladar-los l'evolució de les negociacions per cobrir l'ampliació de capital proposada per l'entitat roig-i-negra. Oliver va exposar com es troben les converses amb els grups inversors interessats en adquirir part o la totalitat de les accions tot i que el to de l'amo del Reus va ser sempre des del vessant de la prudència.

 

Oliver va informar els jugadors i al cos tècnic que hi ha diferents possibles compradors. Segons ha pogut saber TarragonaDigital, l'opció que a hores d'ara té més força a l'hora de poder-se concretar és la d'un grup inversor estranger que no és Jorge Mendes. Aquesta via seria una solució de caràcter immediat, fet que permetria cobrir l'ampliació de capital, realitzar el pagament de les nòmines degudes als jugadors, al cos tècnic i als treballadors per tal de retornar la normalitat a les instal·lacions del Carrer Mercadé i Recasens.

 

Serà aquest cap de setmana quan es desenvolupi una nova reunió amb aquest grup inversor per intentar tancar l'acord i poder desencallar un panorama fosc des del passat mes d'agost. Tot i que el futur es veu ara amb més optimista, l'avinentesa uns i altres encara no està assegurada. Aquest grup inversor estranger és una possibilitat però n'hi ha més que, a hores d'ara, són més lentes de portar a execució i costaria un temps que el CF Reus no té. El 10 de desembre amenaça a la volta de la cantonada i la reacció ha de ser ràpida per evitar mals majors.

 

Hores mogudes per Joan Oliver i el futur del CF Reus | Joan Alfons López

 

Prudència en la part afectada

Aquestes informacions han estat ben rebudes al vestidor, als despatxos de la direcció esportiva i a la dels treballadors. Tot i que són més optimistes amb aquestes negociacions, es vol tocar de peus a terra i no començaran a somriure fins que no vegin que la solució és real i ja han cobrat les mensualitats pendents. Xavi Bartolo, tècnic del CF Reus, també va reunir-se amb la plantilla abans de fer-ho Joan Oliver.

 

Si el màxim mandatari va ser prudent, Bartolo va ser quelcom més optimista. El lleidatà també va conversar amb Tito, Cuenca, Yoda i Vitor per deixar-los clar que compta amb ells de cara al mes de gener, factor que deixa clar que l'entrenador vol retenir-los i intentar evitar que negociïn amb cap altra entitat de cara a una possible sortida. El missatge de l'entrenador pot ser interpretat com que confia cegament la solució tot i que la plantilla és conscient que també pot tractar-se d'una estratègia per intentar mantenir el nivell competitiu en un equip maltractat per la directiva i que, en els darrers partits, ja ha donat senyals de no poder lluitar més temps contra tantes adversitats.

 

Els esmorzars al bar de l'Estadi han perillat

La situació econòmica del CF Reus està sent tant límit que aquesta setmana alguns membres de la plantilla han rebut informacions sobre la possibilitat de no poder realitzar els fins ara habituals esmorzars al bar de l'Estadi. L'equip roig-i-negre, que té per costum reunir-se a primera hora del dia per esmorzar tots plegats al bar annex a la graderia de tribuna de l'Estadi Municipal, ha vist com aquesta setmana aquest hàbit corria perill pel malestar dels responsables de l'establiment perquè el club no paga les despeses generades. Finalment no s'arribarà a l'extrem de posar punt final als esmorzars i la plantilla podrà seguir fent els àpats matiners la pròxima setmana.

Comentaris