Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Desallotjada la platja de Sant Sebastià de Barcelona per un possible artefacte explosiu

S'ajorna el Cós Blanc a Salou

El Cós Blanc es trasllada al dissabte 9 de febrer
El Cós Blanc a Salou. | Antonio Bistouras

 

Els actes d'aquest cap de setmana de la Festa Major de Salou han quedat ajornats pel pròxim 9 i 10 de febrer, inclòs el Cós Blanc. Els motius que exposa el govern de Salou són els informes que han realitzat la Policia Local de Salou i Protecció Civil per la climatologia adversa que s'espera aquest cap de setmana. En aquest sentit, el consistori del municipi de la Costa Daurada prioritza la seguretat dels participants i espectadors. 

 

 

 

La meteorologia fa cancel·lar tots els actes

Segons a comunicat la junta de govern de l'Ajuntament de Salou, per motius de meteorologia el Cós Blanc, l'esdeveniment principal de la Festa Major de Salou ha quedat suspès. Així s'ha acordat en la reunió setmanal del consistori, ja que segons explica l'Ajuntament els informes tècnics de protecció civil no han aconsellat que es procedeixi a realitzar els esdeveniments a l'aire lliure.

 

La Colla Las Prisas celebrà el seu 25è aniversari al Cós Blanc de Salou  | Àngel Ullate

 

El fort vent no permet realitzar les activitats

Les adversitats de les condicions climatològiques que es preveuen per aquest cap de setmana, tant de dissabte com de diumenge, no permeten que les activitats que es realitzen a l'aire lliure siguin segures. El motiu principal són les ràfegues de vent que farien perilloses la celebració de la festa del Cós Blanc a Salou, i tots els actes de festa major que no es facin sota un espai cobert.

 

Els actes es faran una setmana després

Per tant, tots els actes que estaven previstos per aquest cap de setmana a Salou, finalment es traslladaran al dissabte 9, dia que es farà el Cós Blanc i el diumenge 10, mantenint les mateixes hores, emplaçaments i recorreguts que s'havien de fer aquest cap de setmana.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris