FOTO

⚫ La misteriosa mort d'un centenar d'ocells a TGN

L'Ajuntament de Cambrils promou nous Plans d'Ocupació Municipal per a persones aturades

Les inscripcions es podran fer fins el 15 de març
Els nous Plans d'Ocupació Municipals inclouen la contractació per realitzar tasques de manteniment de la via pública | TarragonaDigital
 

 

L'Ajuntament de Cambrils contractarà a 12 persones que actualment es trobin a l'atur per realitzar tasques en treballs d'interès públic i social de consergeria, manteniment i administració. Les persones interessades tindran temps d'inscriure's fins al pròxim divendres 15 de març. L'objectiu és disminuir les taxes d'atur que hi ha al municipi que van augmentar durant la crisi econòmica i contribuir al desenvolupament econòmic del territori. També pretén millorar i fomentar que les persones que es trobin aturades tinguin més facilitats per entrar novament al mercat laboral. Aquesta iniciativa compta amb un finançament exclusivament municipal

 

L'Ajuntament de Cambrils ja ho havia fet abans

No és la primera vegada que l'Ajuntament de Cambrils proposa una iniciativa com aquesta, l'any passat va ser el primer any que el consistori va crear aquests Plans d'Ocupació Municipal per tal d'ajudar a persones que tinguin dificultats per entrar al món laboral. Aquests plans consisteixen en la contractació de persones aturades per tal que realitzin treballs d'interès públic i social.

 

Com funciona? A qui va dirigit? On us podeu inscriure?

En aquesta ocasió l'Ajuntament contractarà a 12 persones durant un període de nou mesos a partir de l'abril. Les tasques seran la realització de feines de consergeria d'edificis municipals, de manteniment de la via pública i equipaments educatius i de suport administratiu. Les persones que estiguin interessades en el projecte es podran inscriure fins al 15 de març a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament de Cambrils o a la seu electrònica. El pla està adreçat a persones empadronades a Cambrils, que estiguin a l'atur i inscrites a l'Oficina del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, que hagin esgotat la prestació per desocupació i subsidi, amb un temps d'atur com a mínim de 12 mesos durant els 18 mesos anteriors a la data de presentació de sol·licitud. 

 

Els llocs de treball, les tasques i els requisits

—Consergeria per edificis municipals, seran tasques de vigilància de l'edifici, d'atenció als ciutadans i altres relacionades amb el lloc de treball. És imprescindible demostrar experiència en reparacions de manteniment i coneixements bàsics del Word, Excel i correu electrònic. S'ofereixen tres places.

 

—Manteniment de la via pública, manteniment i conservació d'espais públics, treballs de manteniment de la via pública i altres treballs de conservació i reparació de mobiliari urbà. Imprescindible demostrar experiència de peó paleta i tenir nocions de pintura i electricitat. S'ofereixen sis places.

 

—Manteniment d'equipaments educatius, manteniment de diversos centres educatius del municipi. Imprescindible demostrar experiència en manteniment d'edificis i tenir nocions bàsiques de pintura, paleta, electricitat i fontaneria. S'ofereixen dues places.

 

S—uport administratiu àrea d'esports, es realitzaran tasques administratives en general i específiques de l'àrea d'Esports. És imprescindible tenir experiència d'auxiliar administratiu i FPI/CFGM. S'ofereix una plaça.