Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ATENCIÓ

Un detingut per tràfic de drogues al barri de Bonavista, a Tarragona

ALERTA

Els Mossos d'Esquadra detenen dues persones a Vila-rodona per tràfic de drogues

Salou destina 51.100 euros a millorar les escoles del municipi

Durant el període de vacances s'intensifiquen els treballs de manteniment
Ajuntament de Salou | Cedida

 

La regidoria d'ensenyament de l'Ajuntament de Salou, ha realitzat durant aquest estiu, diversos treballs de reforma i manteniment dels diferents centres educatius, per tal de mantenir en bones condicions les instal·lacions docents i la qualitat de l’educació. Durant el curs escolar ja es van duent a terme diferents tasques de manteniment que, quan arriba l'estiu i les escoles tanquen per vacances, s’intensifica i es fan les tasques que molestarien alumnes i mestres durant les classes.

 

Fan millores en quatre escoles de Salou

D'aquesta manera doncs, s’han fet diversos treballs de millora en tres escoles del municipi de la Costa Daurada. Un dels centres reformats ha estat l’Escola Europa, on s’ha pintat l’interior del centre amb una inversió que supera els 11.000 euros, i s’han dut a terme treballs de sanejament de les clavegueres.

 

També s'ha intervingut a l'Escola Vora Mar, on s'han omplert els sorrals de sorra i, a més, s'han fet treballs de manteniment de les zones enjardinades, amb la corresponent poda dels arbres.

 

A l’Escola Santa Maria del Mar s’han fet tasques de reparació i manteniment de les diverses portes i finestres que no tancaven correctament, així com diverses filtracions, sistemes de climatització, i punts elèctrics.

 

Finalment, a l’Escola Salou s'han reomplert els sorrals, i s'han fet tasques de manteniment rellevants, substituint part de l’enllumenat, reparant persianes trencades, i diverses portes en mal estat. En les pròximes setmanes, està previst que es pinti la pinta esportiva.

 

Júlia Gómez, regidora d’Ensenyament de l'Ajuntament de Salou, ha explicat que «les obres que no s’hagin dut a terme al llarg de l’estiu per un problema de terminis, es programaran durant les vacances de Nadal». I de la mateixa manera, la regidora ha insistit al fet que «amb aquestes actuacions volem mantenir el bon estat dels nostres centres i millorar-los any rere any amb noves actuacions».

 

 

Salou desbloqueja el projecte de camí de ronda

Divendres 21 de setembre, Pere Granados, alcalde del municipi, es va reunir amb un representant del Ministeri per a la Transició Ecològica del Govern espanyol per tal de poder impulsar la finalització del projecte de camí de ronda.

 

D'aquesta manera, s'ha acordat que l'Estat inclourà el projecte als pressupostos de l'any 2019; un projecte en el qual l'Ajuntament ja ha invertit 5 milions d'euros, i que amb el suport de l'Estat es preveu que s'acabi l'any que ve.

 

Imatge d'un dels trams finalitzats del Camí de Ronda a Salou | Ajuntament de Salou

 

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

Comentaris