L'Ajuntament de Salou no haurà de pagar 1,7 MEUR pel traspàs de Villa Enriqueta

El consistori ha guanyat contenciós contra l'empresa Urban Food Salou SL
Imatge exterior del xalet Villa Enriqueta de Salou. | TarragonaDigital.com

 

L'Ajuntament de Salou ha guanyat una sentència que desestima un recurs contenciós administratiu que va interposar l'empresa Urban Food Salou SL. El jutjat número 2 de Tarragona ha donat la raó al consistori de la Costa Daurada en el litigi i no haurà de fer front a la demanda que sol·licitava l'empresa.

L'Ajuntament de Salou no haurà de pagar els 1,7 MEUR

La demanda estava interposada contra un decret del regidor delegat dels serveis generals de l'Ajuntament del març de 2016. En aquest decret, es donava per no comunicat un canvi de titular de l'activitat del restaurant ubicat al passeig Jaume I de la població tarragonina, al xalet Villa Enriqueta. 

El primer propietari, Turispatrimonial, va fer un traspàs a l'empresa Urban Food Salou SL, però no es va tenir en compte que hi havia una sentència per la qual s'havia anul·lat parcialment la llicència d'obres i alhora també la llicència d'activitats. 

El regidor de Serveis Generals de l'Ajuntament, Jesús Barragán, afirma que «aquesta darrera sentència ens dóna la raó, perquè no té sentit que nosaltres acceptéssim tramitar un canvi d'activitat d'una empresa a una altra quan la llicència inicial estava anul·lada per un jutge». En aquest sentit, el regidor explica que «ens vam ajustar a dret en no fer el canvi de titular, ja que no podem traspassar una llicència que no existeix».

Per aquest motiu, l'Ajuntament de Salou no haurà de fer front a la reclamació patrimonial que demanava l'empresa Urban Food Salou SL, la qual sumava una quantitat d'1.785.000 euros.

Salou segueix treballant per legalitzar el Xalet Villa Enriqueta

Tot i els problemes que hi ha hagut al voltant del Xalet Villa Enriqueta, l'Ajuntament del municipi de la Costa Daurada segueix treballant per restablir la legalitat acatant una sentència anterior. En aquest sentit, ha encarregat a una consultoria la redacció d'un projecte bàsic i un d'executiu que determini les obres de restitució de la legalitat urbanística del xalet i, així, recuperar l'aspecte inicial abans de la reforma de l'any 2004.

"ALERTA: Enxampat 'in fraganti' després de robar 11 cotxes" "nova-estacio-tren-cambrils"