L'Ajuntament de Salou invertirà més de 3 MEUR en un pla de renovació i millora del municipi

Les intervencions seran majoritàriament d'arranjament de voreres i paviments, i reparació de carrers i espais públics
L'Ajuntament de Salou invertirà més de 3 MEUR en un pla de renovació i millora del municipi | Ajuntament de Salou

 

 

L'Ajuntament de Salou ha fet públic un nou pla de renovació i millora dels carrers i espais públics del municipi: unes intervencions que per a la seva execució es preveu una inversió de 3,2 milions d'euros.

 

El pla de millora consta de dues actuacions diferenciades; al gener es preveu l'inici de les obres als carrers Terrer, Louis Braille, Burguera, Pujol de Barberà, Josep Vicenç Foix, Dra. Helena Maseras i la vorera nord del carrer Birmingham; on a més a més de millorar la calçada i la vorera, es faran reubicacions de l'arbrat, instal·lació d'aigua potable i treballs de jardineria i reg. Una actuació amb una inversió total d'1.179.000 euros.

 

D'altra banda, els carrers Carles Roig, Via Aurèlia, Barenys, Guillem de Claramunt, Arquebisbe Pere de Cardona; el barri de la Salut fins al passeig de Miramar; els carrers Barcelona, Berenguer de Palou, via Roma, Llobregat; el carrer Nord i el passeig Jaume I; els carrers Murillo, Saragossa, La Rioja, Fra Juníper; les urbanitzacions de Xalets i Mirador; i el barri de Cap Salou; seran les set zones renovades de la segona part del pla. Unes intervencions que amb una inversió de  2.063.430 euros es focalitzaran en renovar voreres i calçades.

 

L'Ajuntament de Salou invertirà més de 3 MEUR en un pla de renovació i millora del municipi | Cedida

 

«Un salt qualitatiu a l'entorn urbà»

En la presentació del pla de renovació i millora, l'alcalde del municipi, Pere Granados, acompanyat del regidor de Gestor de Territori, Marc Montagut i de la regidora de Manteniment de Ciutat, María José Rodríguez, ha explicat la necessitat d'aquesta inversió milionària: «Hem d’actuar en profunditat en aquelles zones i carrers que requereixen una major intervenció, i aquest serà el criteri que seguirem. Estem treballant des de fa temps en la idea de planificar la renovació integral del nostre municipi, aplicant criteris de qualitat de vida i qualitat urbana per les persones».

 

Tot plegat amb la voluntat de millorar el dia a dia de les veïnes i veïns de Salou, però també amb la idea que defensava el mateix Granados, que «no podem ser una destinació turística de qualitat si no som un municipi de qualitat».

 

En aquesta mateixa línia de la millora qualitativa del municipi, el govern municipal ha posat a licitació la redacció del projecte bàsic i executiu de les obres de renovació del carrer Carles Buïgas i voltants. Una actuació sobre 13.400 m² i que suposarà una inversió de tres milions d'euros més.

"ATENCIÓ: Un ferit en un accident a la C-44, a Vandellòs" "ÚLTIMA HORA: Els Mossos entren a l'Ajuntament de Vila-seca"