Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Alerta a Miami Platja per robatoris amb força en domicilis

Han entrat a robar en cases de Via Marina i La Riviera segons expliquen diversos usuaris a les xarxes socials
Imatge de l'entrada a la urbanització de Via Marina de Miami Platja. | Google Maps

 

El nucli de Miami Platja, a Mont-roig del Camp, ha patit alguns robatoris amb força en domicilis en els darrers dies a les zones de La Riviera i de Via Marina segons han explicat diversos usuaris a les xarxes socials, víctimes d'aquests robatoris. Es tracta de dues zones residencials de cases unifamiliars separades per uns quatre quilòmetres. Les dues urbanitzacions estan allunyades del nucli urbà de Miami Platja. Una veïna, a més, denuncia que els lladres van entrar a robar a casa seva en l’estona que havia sortit a comprar.

 

Una veïna de la urbanització de Via Marina de Miami Platja alerta que va patir un robatori amb força a casa seva el dimecres, 14 de novembre. Els propietaris de la casa van sortir a comprar al supermercat i van ser fora de casa seva durant tres quarts d’hora. Va ser en aquells 45 minuts quan un o més individus van entrar a casa seva per cometre el robatori.

 

La veïna afirma que es va fixar en què al carrer hi havia una furgoneta Ford blanca aparcada, la qual li va semblar sospitosa. De fet, alerta que la policia ha avisat els veïns que si observen algun vehicle sospitós li fassin una foto per tal d’avisar a les autoritats.

 

Augmenten els robatoris amb força en domicilis a Tarragona

Les infraccions penals creixen un 5,8% a la demarcació de Tarragona, essent un total de 30.347 els casos viscuts entre gener i setembre de 2018. Segons l'estadística de criminalitat publicada pel Ministeri d'Interior, els robatoris amb força en domicilis i establiments entre gener i setembre han pujat un 10,6%, respecte al mateix període de l'any anterior. Això significa un total de 3.500 casos més. De tots aquests, 2.709 corresponen a robatoris en habitatges, una xifra que suposa una mitjana de deu casos al dia en immobles tarragonins. En total, entre gener i setembre d'aquest any, s'han registrat un total de 30.347 infraccions penals.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris