Imatge dels quatre regidors del grup municipal del PSC de Cambrils

Ana López (PSC Cambrils): «No recordem una paràlisi de govern tan evident»

Els socialistes de Cambrils critiquen que no s'hagi convocat el ple ordinari del juliol i que les comissions no s'hagin engegat fins aquesta setmana

El grup municipal del PSC de Cambrils ha alertat, a través d'un comunicat, d'una «greu paràlisi» del nou equip de govern i ha criticat que no s'hagi celebrat el ple ordinari corresponent al mes de juliol, «sense donar explicacions». Tanmateix, lamenten que fins aquesta setmana no s'hagin celebrat comissions informatives després de dos mesos d'haver signat el pacte de govern.

«Qualsevol nou govern necessita un període d'adaptació, no pretenem fer una excepció amb el govern de Cambrils format per ERC, Junts x Cambrils i NMC, però el cert és que no recordem una paràlisi tan evident com la que s’està produint», afirma la portaveu dels socialistes al municipi, Ana López.

A tall d'exemple, critiquen que no s'aprovés el cartipàs municipal fins al 10 de juliol, així com la marxa del regidor Joan Maria Artigau del grup municipal de Junts x Cambrils pocs dies després de tancar l'aliança amb ERC i l'NMC.

López considera que l'entrada de l'alcaldessa, Camí Mendoza, a la Diputació de Tarragona pot estar afectant la seva implicació amb el càrrec. «Aquest fet podria repercutir en una dinàmica favorable pels interessos de la nostra ciutat, però en veure que havia creat la figura del 'súper regidor' adjunt a Alcaldia —Alejandro Garcia—, el que ens preocupa és que l'alcaldessa està més preocupada per assumptes aliens a Cambrils».

En el seu comunicat, el PSC de Cambrils expressa la seva «perplexitat» després de no haver estat convocats per les primeres comissions informatives  del mandat fins aquesta setmana. Denuncia, a més, que aquestes reunions han estat molt buides de contingut i que han aprofitat per presentar una sèrie de preguntes a l'equip de govern en relació a  qüestions com el servei de neteja viària i de recollida d'escombraries

Queixes sobre el servei de neteja i recollida d'escombraries

Sobre aquesta matèria, que va centrar bona part dels debats del darrer mandat,  els socialistes afirmen que «Cambrils no es pot permetre el luxe de suspendre aquesta assignatura però ens posem les mans al cap en veure que aquest equip de govern no s'ha preocupat per tenir representació, ni veu ni vot  a les empreses on es decideixen aquestes polítiques i on Cambrils hi aporta una gran quantitat de diners».