EN DIRECTE

⛈ Carreteres i trens tallats pels aiguats torrencials a Tarragona, que continuaran

Apareix una tortuga marina morta a la platja de Cambrils

Tot apunta que es tractaria de l'exemplar que es va veure dilluns flotant al voltant del far de Tarragona
Apareix una tortuga marina morta a la platja de Cambrils | cedida

 

La unitat de la Patrulla Verda de la Policia Local de Cambrils ha localitzat un exemplar de tortuga babaua morta a la platja del municipi. Els agents locals han acordonat la zona fins que l'animal ha estat retirat.

 

Tot i no estar confirmat, tot apuntaria que la tortuga és la mateixa que el passat dilluns, 15 d'abril, es va veure flotant davant del far de la Banya de Tarragona, tal com ho denunciava el perfil de Twitter de la Plataforma Salvem la Platja Llarga TGN.

 

 

Apareix una tortuga marina morta a la platja de Cambrils | cedida

 

Recomanacions en cas de trobar-se un animal mort o ferit

Des dels Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya, es recomana que en cas de trobar un animal salvatge fora del seu ecosistema, mort o ferit, cal trucar al 112 o directament al seu cos. D'altra banda, és imperatiu no tocar l'animal, tant si és mort com viu, sigui pel benestar de l'animal, com pel de les mateixes persones.

 

Pel que fa als animals domèstics perduts, abandonats o assilvestrats, des del Consell dels Col·legis Veterinaris de Catalunya, es recorda que de la mateixa manera que amb els animals salvatges, cal anar amb compte amb l'animal, perquè pot estar espantat o desorientat i pot reaccionar de manera imprevisible. I en aquest sentit, només si l'animal ho permet, es pot mirar la placa identificativa. Es pot trucar de la mateixa manera al 112 o als agents rurals, si bé també al mateix Ajuntament, la policia local o els Mossos d'Esquadra.

 

També et pot interessar:

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris