Apareixen pintades a l'Església de Sant Pere de Cambrils

«Dimonis» o «Porc» s'han escrit a la façana de la parròquia cambrilenca

Apareixen pintades a l'Església de Sant Pere de Cambrils | Facebook / Daniel Gil Molina

 

La parròquia de Sant Pere de Cambrils s'ha despertat amb unes pintades a la seva façana. L'Església, situada al carrer Lepanto del municipi, ha vist com s'ha escrit «Dimonis», «Porc» o «La Realitat, Amén». La imatge ha tingut recorregut a les xarxes socials on hi ha hagut divisió d'opinions entre la gent que s'ha posicionat en contra de la bretolada i qui les justifica arran del fet que sortís a la llum el cas de «presumptes abusos sexuals» de Josep M. Font, rector de la parròquia de Cambrils entre 2011 i 2015. 

 

Pintades en contra l'Església 

La imatge de la façana de l'Església de Sant Pere de Cambrils ha fet saltar una divisió d'opinions entre la gent que ha reaccionat als fets. D'una banda hi ha qui titllen de «poc respecte» o «poca vergonya» les pintades. D'altra, n'hi ha qui critiquen els fets però carreguen en força contra l'antic rector de la parròquia Josep M. Font, qui està acusat de «presumptes abusos sexuals» durant la seva estada a Cambrils. En aquest sentit, es poden llegir comentaris com «les pintades es trauran, els abusos no s'esborraran».

 

Els fets de mossèn Font a Cambrils

Mossèn Font va tenir problemes en diferents municipis on va oficiar, com ara Cabra del Camp o Cambrils. És en aquest darrer municipi on es tornen més foscos els fets de mossèn Font. Oficiava la parròquia de Sant Pere i és allí on les fonts d'aquest mitjà apunten que «va passar alguna cosa amb escolanets i/o membres de l'esplai». L'any 2015, però, el rector va ser destituït «sobtadament» per l'Arquebisbat de Tarragona i apartat de la parròquia de Sant Pere «sense poder-se acomiadar».

 

També et pot interessar:

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris