Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Una avaria deixa 3.000 abonats sense llum a Cambrils

La Policia Local de Cambrils ha controlat el trànsit en diferents punts del municipi i Endesa ha enviat tècnics per trobar el problema
Imatge d'arxiu d'una espelma per fer llum | TarragonaDigital.com

 

Un problema en l'enllumenat de Cambrils ha deixat a 3.000 abonats sense llum des de les 8.20 hores del matí. Segons ha informat Endesa a TarragonaDigital, no havien localitzat el problema, però hi ha tècnics des de primera hora buscant el punt de l'avaria elèctrica que ha deixat al municipi del Baix Camp sense llum. A les 10.10 hores del matí tots se'ls ha restablert el subministrament a tots els clients.

 

Milers d'abonats es queden sense llum a Cambrils

Aquest dimarts, 6 de novembre, molts habitants de Cambrils s'han despertat sense tenir llum a casa seva, concretament, segons ha informat Endesa, 3.000 han estat els abonats que han tingut problemes amb l'electricitat. En aquest sentit, la companyia ha enviat a tècnics a buscar d'on sorgia el problema de la llum al municipi de la Costa Daurada. 

 

En aquest sentit, des de quan faltaven deu minuts per a dos quarts de nou del matí fins passats deu minuts de les nou, han estat tres milers d'abonats sense llum, però arribada aquesta hora, els tècnics han esbrinat on hi havia el problema en la xarxa d'enllumenat i s'han reduït els abonats afectats a 1.664. A poc a poc es va recuperant la llum dels carrers i de les cases de Cambrils i cada cop són menys les famílies que no disposen d'enllumenat als seus habitatges.

 

A les 10.10 hores del matí, Endesa ha informat que s'ha solucionat l'avaria i tots els abonats ja han tingut accés al subministrament elèctric. El problema s'ha detectat en un cable subterrani avariat en una línia entre el carrer de l'Oli i el carrer de Sant Isidre.

 

3.000 abonats s'han quedat sense llum per una avaria | Google Maps

 

Uns 1.400 usuaris a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Durant la tarda d'aquest passat dilluns, una avaria ha deixat a les fosques un total de 1.390 usuaris al municipi de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant. Quan passaven vint minuts de les quatre de la tarda, Endesa ha rebut la incidència i, cap a les vuit del vespre, la xifra de clients afectats s'havia reduït a uns 800. L'afectació s'ha produït a causa del trencament d'uns dispositius de la xarxa.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris