Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Una avaria deixa sense llum uns 1.400 usuaris a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Cap a les vuit del vespre, el nombre de clients afectats per la incidència rondava els 800
Ara per ara, encara hi ha centenars d'usuaris sense llum | Arxiu

 

Durant la tarda d'avui dilluns, 5 de novembre, una avaria ha deixat a les fosques un total de 1.390 usuaris al municipi de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, al Baix Camp. Endesa ha rebut la incidència just quan passaven vint minuts de les quatre de la tarda i, a cap a les vuit del vespre, la xifra de clients afectats s'havia reduït a uns 800.

 

Segons la companyia elèctrica, que es troba treballant a la zona, l'afectació l'ha produït el trencament d'uns dispositius de la xarxa. S'espera que el problema estigui resolt durant les pròximes hores.

 

Una torre de tensió, en una imatge d'arxiu | TarragonaDigital.com

 

Endesa instal·la aïllants a les torres de tensió de l'Ebre per protegir les aus i millorar el subministrament

La companyia elèctrica Endesa ha invertit 45.000 euros en la instal·lació de diversos dispositius aïllants i de prevenció per protegir els ocells i evitar problemes de subministrament elèctric a tres línies de mitjana tensió a Amposta, Sant Jaume d'Enveja i Arnes.

 

L'empresa, fent seva la recomanació d'Agents Rurals, ha col·locat fundes aïllants amb revestiments de silicona i diversos espirals anticol·lisió. La iniciativa, que s'ha implantat a tretze municipis del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d'Ebre, la Terra Alta i la Franja de Ponent, ha de permetre millorar el servei a quasi 9.500 clients.

 

Dos voltors, víctimes de les torres de tensió

El passat 27 de setembre, efectius dels Agents Rurals van trobar dos voltors morts sota una torre d'alta tensió al municipi de la Palma d'Ebre, a la Ribera d'Ebre. Les aus, malauradament, van morir a causa d'una electrocució produïda pel xoc contra aquesta estructura elèctrica.

 

Aquest episodi, lluny de ser un fet aïllat, evidencia una vegada més la perillositat d'aquestes torres per a l'avifauna autòctona protegida de les Terres de l'Ebre i, encara més, en períodes de migració.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris