Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Unes 2.000 persones gaudeixen de la 10a Mostra de Jazz i Blues de Cambrils

El grup Triangle van ser els encarregats de tancar la mostra d'enguany
El multi instrumentalista Sergi Estella, en el seu concert a la Mostra de Jazz i Blues de Cambrils. | cedida

 

La Mostra Internacional de Jazz i Blues de Cambrils va tancar la seva 10a edició aquest diumenge passat, 4 de novembre. Els encarregats de posar punt i final a aquesta mostra organitzada per Cambrils La Mar de Jazz van ser el grup Triangle, amb un concert a la Cripta de l’Ermita. L’espai es va omplir per complet amb espectadors de Cambrils i de tot el Camp de Tarragona, que van escoltar aquest trio liderat pel pianista i compositor Joan Claver, acompanyat del contrabaixista Artemi Agràs i el bateria Xavi Reija.

 

Després d’aquesta desena edició, els organitzadors de la Mostra en fan un balanç molt positiu, destacant que hi ha hagut un increment dels espectadors. Destaquen també el Jazz al Parc, que enguany arribava a la seva quarta edició i que es va celebrar durant dos dies. Els assistents van poder gaudir de Los Mambo Jambo, uns caps de cartell de gran renom. La xifra total d’espectadors que han assistit als concerts de la Mostra de Jazz i Blues és d’unes 2.000 persones, superant notablement el nombre d’assistents d’edicions anteriors.

 

La Mostra de Jazz de Cambrils s’ha plantejat com una oportunitat per a descobrir nous talents de la música al nostre país. Així, el grup de soul i rock’n’roll The Sick Boys o el solista i multi instrumentalista de blues Sergi Estella han causat gran sensació entre el públic.

 

Imatge d'un dels concerts de Jazz al Parc de la Mostra de Jazz i Blues de Cambrils. | cedida

 

 

A banda de les jornades del Jazz al Parc, cal destacar la presència de Been Pole, el quartet britànic que precisament va tancar a Cambrils la seva gira estatal, així com remarcar també el grup andalús The Electric Alley. A més, la Mostra va poder comptar amb el concert únic que el cambrilenc Apel·les Carod va oferir amb un quartet integrat per Manel Fortià i dos antics professors del violinista a l’Esmuc, David Xirgu i Francesc Capella.

 

La Mostra de Jazz i Blues de Cambrils està organitzada des del 2010 per Cambrils La Mar de Jazz, amb el suport del Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils, la Diputació de Tarragona, el Departament de Cultura de la Generalitat i que compta amb la col·laboració de Vermuts Miró, Estrella Damm, El Piset de Cambrils i Comaigua.

 

Cambrils La Mar de Jazz «farà un parèntesi» si no aconsegueix més implicació

Cambrils La Mar de Jazz celebrarà pròximament una assemblea oberta als socis i col·laboradors de l’entitat on plantejarà la continuïtat de l’associació i de la programació regular que s’ha realitzat fins ara. Els fundadors de l’entitat asseguren que han complert amb el seu objectiu de crear a Cambrils una programació estable de jazz i blues, situant Cambrils en el mapa de la música en directe. Ara, Cambrils La Mar de Jazz buscarà una major implicació amb més socis actius per tal de poder garantir la viabilitat de l’entitat i les seves activitats. Si finalment no s’aconsegueix aquesta implicació, Cambrils La Mar de Jazz farà un parèntesi de les seves activitats.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris