Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

L'Scream Nights Park de Cambrils rep quasi 10.000 visitants i repetirà el 2019

L'organització resta importància a les crítiques de les nits inicials, «que no arriben ni a l'1 per cent»
Imatge d'un 'predactor' als boscos del Parc Samà | ACN

 

 

L’Scream Nights Park de Cambrils, el parc de terror de l’emblemàtic Parc Samà, tanca la seva primera edició amb uns 9.600 visitants i un aforament del 87 per cent, segons han explicat els seus organitzadors. Tot i les fortes crítiques que va rebre aquesta iniciativa temàtica durant les nits inaugurals, els seus impulsors han confirmat que repetiran l’any vinent i ho faran amb una proposta «més europea i menys americana».

 

Els promotors resten importància a les crítiques inicials

Francisco Javier Castillo, conseller delegat d’Expertus, l’empresa de serveis que gestiona el parc, ha restat importància a les queixes i reclams de les primeres jornades, i ha explicat que «les crítiques van ser el primer dia i exactament en vam rebre 52, que no arriben a ser ni l’1 per cent».

 

Arran de les nits d'obertura, diferents usuaris que havien assistit al parc no van dubtar en qualificar l’experiència de «brossa» o «estafa», i la petita allau de descontentament va provocar que s’acabessin els fulls de reclamacions. El públic d'aquells dies va denunciar l’escassetat i mala qualitat dels actors, les atraccions i les disfresses tot i que, per a Castillo, aquests aspectes han rebut, finalment, una molt bona valoració.

 

 

L'Scream Nights Park de Cambrils repetirà el 2019

El representant d’Exertus ha admès que l’experiència es repetirà el 2019 però amb millores. «Hem identificat els punts forts del parc i ens hem d’ancorar al seu ADN», ha explicat, i ha assegurat que faran «un producte més exclusiu, vinculat al període històric i a la identitat del Parc Samà, així com al món de la por».

 

El passatge, que ha estat en funcionament entre el 12 d’octubre i el 10 de novembre, ha generat 117 llocs de treball i unes 4.000 pernoctacions a la zona. Segons els promotors, el 37 per cent dels visitants han comprat l’entrada amb allotjament hoteler, fet que consideren un bon impacte «per a un primer any, i això ens encoratja a repetir, a dinamitzar el destí Halloween que s’està consolidant com un període vocacional més», ha afirmat Castillo.

 

Catalans, valencians, bascos i navarresos han visitat el Parc Samà

Pel que fa a la procedència dels visitants del parc, el 35 per cent dels assistents han estat catalans, seguits de valencians, aragonesos, bascos i navarresos i, tal com afirmen els organitzadors, la majoria han trepitjat el Parc Samà per primer cop amb motiu de l’Scream Nights Park. «Creiem que tenim un bon lloc, que hem servit un bon producte i que en la mesura que l’especialitzem i vinculem amb la història del parc serà molt més atractiu per al mercat», ha conclòs Castillo.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris