La borsa de treball per a monitors de Salou, oberta a rebre noves instàncies

L'Ajuntament vol cobrir les necessitats de personal en les classes dirigides del Pavelló Municipal d'Esports
El Pavelló Municipal d'Esports de Salou necessita monitors especialitzats per les seves classes dirigides. | Cedida

 

L'Ajuntament de Salou té convocada una borsa de treball permanent de monitors especialistes d'esports per tal de cobrir les necessitats de personal en les classes dirigides del Pavelló Municipal d'Esports, i atesa la demanda existent d'aquest perfil, espera rebre noves instàncies de persones interessades. Aquesta borsa és competència de la regidoria de Dinamització Laboral i Servei d'Ocupació. 

 

Per presentar les sol·licituds cal consultar els requisits, i d'altra banda, per conèixer la manera de presentar les instàncies es pot accedir a la pàgina web de l'Ajuntament de Salou, on també hi haurà els requisits. 

 

Requisits i titulacions necessàries per fer de monitor esportiu 

Per a poder exercir la professió d'animador o monitor esportiu professional en gimnasos, sales de condicionament físic i centres esportius anàlegs, siguin de titularitat pública o privada, es requereix alguna de les titulacions següents: la llicenciatura en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport o el títol de grau corresponent; el títol de tècnic o tècnica superior en Animació d'Activitats Físiques i Esportives; certificat habilitació del consell d'Esports; estar inscrit al Registre Oficial de Professionals de l'Esport.

 

Per exercir d'animador o monitor d'esports só necessàries algunes titulacions. | Salou.

 

També es requereix el nivell B2 de català, una fotocòpia del DNI, el currículum vítae, drets d'examen (10 euros) i tota la documentació necessària per justificar els mèrits que es volen presentar: cursos de zumba, cicloindoor, tonificació, pilates o experiència laboral.

 

Un grup escolta d'Alacant neteja el Cap Salou de la planta invasora ungla de gat

El Grup Scout Àguiles d'Alacant ha finalitzat amb èxit les tasques de voluntariat al Cap Salou, que ha portat als tretze infants i les dues professores que en formen part a recollir durant tres dies, entre divendres 19 de juliol i dilluns 22 de juliol, tretze metres cúbics de la planta invasora ungla de gat. Coneguda científicament pel nom de Carpobrotus edulis, es tracta d'una espècie reptant i adaptada a l'aridesa del terreny que creix descontrolada i ocupa l'hàbitat original de la planta endèmica Limonium giberti.