Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Troben els Gegants del Vendrell en un descampat de Castelló

Cambrils construeix una passera sobre el barranc del Regueral

L'actuació donarà continuïtat a una trama urbana que quedava tallada per aquest obstacle natural
L'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, supervisant les obres de la passera sobre el barranc del Regueral | Ajuntament de Cambrils

 

Aquest dimarts 9 d'octubre, han començat les obres per connectar el carrer Monestir de Scala Dei i el carrer de Cristòfor Colom, a través d'una passera que superarà l'obstacle natural que suposava el barranc del Regueral de Cambrils.

 

Unint aquests carrers, es donarà resposta a la demanda veïnal per millorar la mobilitat i connectar més eficientment el barri amb el centre de la vila. Una millora per la trama urbana del municipi que permetrà als veïns evitar congestionar el carrer Monestir de Poblet, que sovint es troba carregat de vehicles i vianants que es veuen obligats a passar-hi per anar i tornar del centre.

 

Les obres van tenir una primera fase que es va iniciar el passat 20 de setembre, en la qual es van fer els treballs previs de condicionament i preparació dels trams de mur i solera de formigó on anirà situada la passera. A partir d'avui s'inicia la segona fase, en la qual es construirà una base de fons d'obra, on es col·locaran catorze calaixos de formigó, per després situar-hi l'asfalt, les voreres i una barana metàl·lica.

 

Tot plegat una passera per a vehicles i vianants que, adjudicats a l'empresa Regimovi SL, suposaran la construcció d'una calçada de 9 metres d'ample i unes voreres de 2,2 metres, amb un cost de 106.358,64 euros.

 

Cambrils estrena el primer parc d'esbarjo per a gossos

En resposta a una àmplia demanda veïnal i l'increment del 75% dels gossos censats al municipi els últims 10 anys, la vila del Baix Camp ha inaugurat un parc d'esbarjo per aquests animals de 17.193 metres quadrats.

 

El parc es troba ubicat entre el Camí de Mont-roig i la Riera d'Alforja, al costat del que serà la nova estació de tren del corredor del Mediterrani.

 

L'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i el Regidor de Medi Ambient, Antonio Laguna, en la visita al nou parc d'esbarjo per a gossos | Ajuntament de Cambrils

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris