Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Cambrils acull la tradicional festa de Sant Antoni

El municipi del Baix Camp prepara un cap de setmana festiu entorn dels Tres Tombs
Cambrils acull la tradicional festa de Sant Antoni | cedida

 

La festa de Sant Antoni, patró dels animals domèstics i de treball, arriba aquest cap de setmana a Cambrils en el seu vessant més tradicional, festiu i popular. El barri antic de la vila s'omplirà de cavalls, ponis, rucs i mules, en un conjunt d'actes que tindran la cercavila dels Tres Tombs com a eix principal.

 

 

Esmorzar popular, benedicció i Tres Tombs

Els actes començaran aquest dissabte, 19 de gener, a les instal·lacions de la Cooperativa de Cambrils, situada a la carretera de Montbrió. A les nou del matí, el recinte acollirà un esmorzar popular obert a tothom, on els assistents podran gaudir de la millor llangonissa, cansalada, pa torrat, oli nou i fruita quilòmetre zero. Un àpat imperdible per tan sols quatre euros.

 

L'endemà diumenge, 20 de gener, al matí, se celebrarà l'acte central del programa. Cavalleries, carros, genets i tots els participants de la festa de Sant Antoni es concentraran a la zona del parc del Pinaret. A dos quarts de dotze, se celebrarà la missa commemorativa de Sant Antoni a l'ermita de la Mare de Déu del Camí i en sortir, al voltant d'un quart d'una, el mossèn farà la benedicció dels animals.

 

Tot seguit començarà la cavalcada dels Tres Tombs, que encapçalada pel grup de Timbalers Cop de Cap de Cambrils, comptarà amb una cercavila completa de carros tradicionals i cavalls del Club Hípic Castells, el Club Hípico Tomás Santiago i Hípica Herederos de Santiago, així com tots aquells altres participants que s'hi vulguin afegir.

 

Cambrils acull la tradicional festa de Sant Antoni | cedida

 

Nou recorregut i concert de Sant Antoni

Com a novetat d'enguany, els Tres Tombs d'aquest diumenge tindran un modificació del recorregut; de tal manera que els carros i cavalls s'aproximaran des de l’avinguda Charles Darwin cap a l’avinguda Independència. Els Tres Tombs començaran pel carrer Verge del Camí i seguiran per l’avinguda Baix Camp i l’avinguda Vidal i Barraquer, fins a l’alçada carrer General Prim, l’avinguda Baix Camp, el carrer Jacint Verdaguer, l’avinguda Independència i Verge del Camí.

 

Per acabar la festa i fer passar el fred de 'la setmana dels barbuts' de la millor manera, el Palau Municipal d’Esports acollirà, a partir de les sis de la tarda, el concert i el ball de Sant Antoni amb l’Orquestra Cimarron. L’entrada serà gratuïta i el servei de bar anirà a càrrec del Cambrils Club Hoquei.

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris