Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Més de 22.000 euros recaptats a Cambrils amb la jornada solidària 'Deixa't prendre el pèl'

La jornada ha recaptat més de 22.000 euros destinats a la recerca contra el càncer infantil
Barbers i perruquers de renom participen a la campanya 'Deixa't prendre el pèl' a Cambrils | Laia Solanellas

 

 

El Port de Cambrils ha acollit aquest diumenge, 16 de setembre, la tercera edició de la jornada solidària 'Deixa't prendre el pèl', en la qual 80 barbers i 10 perruqueres de renom han ofert els seus serveis voluntàriament.

 

GALERIA DE FOTOS: Les millors fotografies de la jornada solidària 'Deixa't prendre el pèl'

 

Així doncs, de deu del matí a tres de la tarda, el passeig Marítim de Cambrils es va convertir en una gran barberia, que va permetre a cambrilencs i forans, tallar-se el cabell, pentinar-se i arreglar o afaitar-se la barba a canvi d'un donatiu mínim de 8 euros, que va anar destinat íntegrament a la investigació del càncer infantil.

 

La recaptació d'enguany s'ha destinat al Grup de Recerca Translacional en Càncer en la Infància i Adolescència de l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona.

 

La participació creix any rere any

La campanya solidària 'Deixa't prendre el pèl', ha comptat enguany amb xifres rècord de participació. D'aquesta manera, s'han venut més de 1.112 tiquets per a fer ús dels serveis de barberia i perruqueria, un fet que, juntament amb les donacions, ha sumat un total de 22.046,25 euros de recaptació.

 

La comparació amb les xifres de recaptació i participació respecte a les dues darreres edicions, mostra com de mica en mica es consolida aquest acte solidari entre els cambrilencs. D'aquesta manera  el 2016 es van vendre 500 tiquets per als serveis de barberia, recaptant 10.216,20 euros; mentre que el 2017 la xifra va augmentar fins als 800 tiquets, i una recaptació de 13.537 euros.

 

Es fa evident que en aquesta tercera edició s'ha fet valer la presència del públic femení, ja que en les dues primeres la jornada estava destinada principalment als homes, en serveis de barberia.

 

Una jornada festiva amb activitats per a tots els públics

L'edició d'enguany va comptar, a més a més d'amb els serveis de perruqueria, amb diverses activitats destinades a petits, joves i grans. D'aquesta manera, els participants van poder gaudir de degustacions gastronòmiques i vermut electrònic per als més grans i activitats de globoflèxia i una carpa amb jocs científics per als més petits.

 

Tot plegat una jornada solidària participativa i amb molt bon ambient, que va anar acompanyada d'un dia ben assolellat.

 

Barbers i perruquers de renom participen a la campanya 'Deixa't prendre el pèl' a Cambrils | Laia Solanellas

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris