GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Cambrils portarà a Ple un nou pla per invertir 1,2 MEUR al municipi

Les principals partides es destinaran a l’obertura de l’Oficina Local de l’Habitatge, la recuperació de la ràdio i la reedició dels Plans d’Ocupació
Es realitzarà una modificació del crèdit que permetrà invertir més d'un milió d'euros   | Miguel Cabrerizo

 

El govern municipal de Cambrils portarà a Ple demà, 30 de novembre, un nou pla d’inversions que referma el seu compromís amb el servei a les persones del municipi. En aquest sentit, es realitzarà una modificació de crèdit, fet que permetrà invertir més d’un milió d’euros en diferents àrees de l’Ajuntament. En aquest sentit, seran tres els principals llocs on es realitzaran aquestes inversions: l’obertura de l’Oficina Local de l’Habitatge, la posada en marxa de Ràdio Cambrils i la reedició dels Plans d’Ocupació Municipal.

 

En aquest sentit, l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza ha afirmat que «amb aquest nou Pla d’Inversions, l’equip de govern avança en la consecució del Pla d’Actuació Municipal en una aposta clara pel benestar, l’ensenyament, la cultura, els esports i la transparència, i continua assumint els reptes que dibuixen un projecte de futur ambiciós per Cambrils».

 

Cambrils invertirà més d’1 milió d’euros en àrees de l’Ajuntament

El govern cambrilenc destinarà 1,2 milions d’euros en diferents àrees del consistori. Per una banda, el Pla destina 107.000 euros a l’obertura de la nova Oficina Local d’Habitatge, que es posarà en marxa de forma imminent amb l’objectiu de seguir treballant per l’accés a un habitatge digne per a tots els veïns i veïnes de Cambrils. A més, el nou pla inclou inversions en l’equipament necessari per a la reobertura de Ràdio Cambrils, que avança a bon ritme i serà una realitat durant els pròxims mesos.

 

També es consolida l’aposta per respondre a les demandes d’ocupació d’aquells col·lectius més desafavorits, reeditant per segon any consecutiu els Plans d’Ocupació Municipal finançats íntegrament per l’Ajuntament de Cambrils. Així mateix, les inversions previstes permetran fer millores en diferents centres educatius, al mercat municipal, el museu, la biblioteca, diverses vies públiques i la climatització d’equipaments esportius.

 

El govern municipal presentarà a Ple un nou pla d'inversions    | Cedida

 

Desencallar el Teatre-Auditori i un museu agrícola a Cambrils

Les nou Pla d’inversions, a més d’invertir per realitzar millores, també mira cap al futur del municipi. En el capítol de nous reptes, destaca la dotació pressupostaria necessària per sumar dos nous equipaments. La modificació de crèdit és un pas endavant per desencallar el Teatre-Auditori, ja que preveu una partida per iniciar les intervencions d’aquest equipament.

 

D’altra banda, l’equip de govern estudiarà la possible adquisició de l’edifici de la Cooperativa, catalogat com a Bé Cultural d’Interès Local, per destinar-lo a usos culturals. Així doncs, la segona acció destacada és l’inici de les gestions per disposar d’un museu agrícola de titularitat municipal.