Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Cambrils engega la quarta edició del taller d'educació emocional per a joves L'Akadèmia

Una oportunitat per als joves d'entre 18 i 23 anys que vulguin començar un camí d'autoexploració per saber què es vol fer a la vida i com
Cambrils acull la quarta edició del taller d'educació emocional per a joves L'Akadèmia | Ajuntament de Cambrils

 

El Departament de Joventut de l'Ajuntament de Cambrils va iniicar el passat 10 d'octubre la quarta edició del projecte L'Akadèmia, un taller anual que treballa la salut emocional dels i les joves cambrilencs d'entre 18 i 23 anys. Una activitat gratuïta i oberta a aquell que s'hi vulgui apuntar, que reuneix els joves a l'Ateneu Juvenil cada dimecres de dos quarts de sis a dos quarts de nou.

 

Durant les hores que passen a l'Akadèmia, els joves reben l'acompanyament i el suport d'un equip de professionals en tot allò que fa referència a la salut i la intel·ligència emocional de les i els joves, reforçant les eines i habilitats socials de cada individu.

 

L'objectiu d'aquest projecte educatiu sense ànim de lucre, és que cada jove descobreixi el seu talent natural i potencial, per tal de poder-lo posar al servei de la societat. Unes sessions que a través de dinàmiques i classes teòriques, amb una actitud lúdica i un procés pedagògic que abordi les creences limitadores que els impedeixen assolir els èxits.

 

En definitiva es tracta d'una autoexploració dels joves perquè descobreixin què volen fer a la vida i com ho volen aconseguir, a través d'un camí cap a l'autoconeixement i desenvolupament personal per viure feliços.

 

Un projecte altruista

L'Akadèmia és un projecte desenvolupat per un equip de setze professionals, format per psicòlegs, terapeutes, pedagogs, coach d'adolescents i de negocis, instructor de ioga i de mediació, economistes i nous emprenedors. Tots ells treballen en el projecte voluntàriament, sense rebre cap prestació i amb la satisfacció d'ajudar els joves amb els seus coneixements i experiències.

 

Aquest projecte innovador sorgeix del Màster en Creixement Personal i Lideratge de la Universitat de Barcelona, i ja s'ha implementat en més d'una vintena de ciutats amb un èxit rotund entre els seus participants.

 

Cambrils acull la quarta edició del taller d'educació emocional per a joves L'Akadèmia | Ajuntament de Cambrils

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris