Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Troben els Gegants del Vendrell en un descampat de Castelló

Cambrils posa gespa nova i remodela dos camps de futbol municipals

El turisme esportiu ha portat a Cambrils més de 30.000 persones aquest any 2018
Els camps de futbol municipal es troben ara en millor estat que fa uns mesos | Cedida

 

 

L'ajuntament de Cambrils ha volgut donar un impuls a les instal·lacions esportives del municipi i ha remodelat dos camps municipals de futbol. Les obres de millora es van efectuar abans de l'estiu, durant els mesos de maig i juny i han estat diferents en funció de les necessitats de cada camp de futbol. Així doncs, en un d'ells s'ha renovat la gespa artificial canviant la que hi havia per una altra de més innovadora i d'última generació. A més s'ha construït un nou camp annex de futbol 7 i s'hi han posat porteries, il·luminació LED de baix consum i xarxes de protecció de fons.

 

Per altra banda, amb la gespa retirada s'ha pogut millorar també el camp vell del municipi, reaprofitant-la i donant-li un nou us.

 

  

Més de 400 esportistes utilizen els camps de futbol de Cambrils

 

Segons s'informa des del consistori, l'actuació era necessària perque hi ha més de 400 esportistes, tant de l'escola de futbol com del conjunt del municipi que utilitzen habitualment aquestes instal·lacions. A més, els camps també serveixen per esdeveniments com el Mundialito, el Costa Daurada Cup o, en clau més local, el Torneig de futbol 7 Vila de Cambrils.

 

Inauguració durant el cap de setmana

 

La inauguració de les noves instalacions esportives s'ha fet aquest passat cap de setmana, 22 i 23 de setembre. El govern municipal, en el transcurs de l'acte, ha destacat que és una prioritat potenciar els equipaments esportius així com els esdeveniments que s'hi realitzen i d'aquesta manera donar suport a les entitats del municipi. Des del consistori destaquen la importància de la pràctica esportiva habitual i de portar una vida saludable.

 

Turisme esportiu, una línia estratègica a potenciar

 

Tal i com ha fet Salou i com està començant a potenciar també Tarragona, Cambrils considera el turisme esportiu com una via més de promoció i foment de l'activitat econòmica municipal. En aquest sentit, des de la regidoria d'esports també s'ha volgut destacar que el turisme esportiu ha portat fins a Cambrils més de 30.000 esportistes en el que portem d'any 2018.

 

El turisme vinculat a l'esport és una de les línies de treball de cara a desestacionalitzar la temporada turística a la Costa Daurada i que a la vegada, permet aprofitar les instal·lacions turístiques no només durant els mesos d'estiu sino també la resta de l'any. 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris