Imatge de la rambla del Regueral de Cambrils

Cambrils remodelarà part de l'avinguda Diputació, la rambla del Regueral i el carrer de les Orquídies

El consistori ha adjudicat la redacció de dos projectes per renovar voreres i paviments, i reordenar el trànsit

El Departament d’Obra Pública de l’Ajuntament de Cambrils ha adjudicat la redacció del projecte executiu d’obres de la rambla del Regueral i la vorera nord de l’avinguda Diputació —des del Pi Rodó a la rambla Jaume I—, una acció que consisteix en la renovació de tots els elements urbans, el soterrament dels serveis que actualment són aeris i la renovació d’aquells que estiguin en mal estat, han explicat des del consistori.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Amb aquesta actuació, precisament, es reordenarà l’aparcament en línia existent per tal de poder ampliar la vorera nord i dona resposta a la forta demanda comercial de la zona i, en un futur postpandèmic, a la gran afluència turística. Alhora, es renovaran els paviments de la vorera i de la franja de pàrquing, els elements de mobiliari urbà, l’enllumenat públic i l’arbrat, tot seguint criteris de sostenibilitat.

La urbanització del carrer de les Orquídies, en marxa

D’altra banda, el consistori cambrilenc també ha encarregat la redacció del projecte d’urbanització del carrer de les Orquídies, que inclourà la renovació de paviments i voreres d’aquesta via transitada pel veïnat de la Llosa, però que també connecta amb els barris de Ponent de Cambrils. L’objectiu, apunta l’Ajuntament, és aprofitar l’arranjament del paviment en mal estat «per recuperar espai per a vianants i ciclistes» i convertir el tram més estret en un carril de direcció única, per millorar la seguretat.