Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El pàrquing municipal de l'Hospitalet ofereix carrets de compra gratuïts

La mesura, impulsada des de la regidoria de Comerç, vol promoure el comerç local durant les compres nadalenques
Imatge de l'entrada del pàrquing municipal de l'Hospitalet, a la plaça Berenguer d'Entença | Google Maps

 

 

Els usuaris del pàrquing municipal de la plaça Berenguer d’Entença, a l’Hospitalet de l’Infant, ja disposen d’un nou servei gratuït de carrets de compra. Amb aquesta mesura, la regidoria de Comerç del municipi vol impulsar i promoure el comerç local, ara que s’apropen les compres nadalenques.

 

A l'Hospitalet, de la botiga al cotxe sense carregar pes

Per gaudir del sistema, només cal aparcar el vehicle i demanar a la taquilla de l’aparcament un carro, deixant el tiquet d’entrada com a dipòsit. Així, els ciutadans de l’Hospitalet ja poden comprar de forma còmoda pel poble, sense carregar bosses i pes, i descarregant el carret just davant del maleter del cotxe.

 

Una hora de pàrquing gratis comprant als comerços de proximitat

Des de fa un any, IDETSA, l’empresa municipal de promoció econòmica, ofereix als clients de les botigues de proximitat una hora gratis de pàrquing, amb una compra mínima de 20 euros. Per fer efectiu el descompte, els usuaris només han de presentar els tiquets de compra a l’aparcament municipal.

 

Només un 20% els petits comerços del territori creu que les vendes milloraran properament

Alguns petits comerços del territori afronten l'any nou amb optimisme, però no massa. Segons una enquesta de PIMEC, la patronal més representativa de les micro, petites, mitjanes empreses i autònoms de Catalunya, només el 20 per cent de les empreses tarragonines creuen que les vendes seran millors durant els pròxims mesos.

 

El 65 per cent, d'altra banda, pensen que les vendes seran iguals i només un 14 per cent de les empreses consideren que seran inferiors.

 

Només un 13% ha venut més durant l'estiu

Pel que fa als mesos d'estiu, molt pocs negocis han augmentat els beneficis en relació als mesos anteriors. Segons l'enquesta, només un 13 per cent diu que han pujat les vendes «bastant més».

 

En aquest sentit, el 27 per cent de les empreses han obtingut els mateixos resultats que l'any anterior, i un 48 per cent ha respost «bastant menys», és a dir, que les vendes han caigut.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris