Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Arriba a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant una nova edició del «Menja i guanya!»

Per consumicions iguals o superiors als 20 euros als establiments del municipi, els clients podran participar en el sorteig de diversos premis
Ara, menjar a Vandellòs i l'Hospitalet tindrà premi   | Cedida

 

 

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha impulsat una nova edició de la campanya promocional «Menja i guanya!», un projecte de dinamització econòmica que pretén fomentar l’activitat comercial i gastronòmica al municipi.

 

Amb aquesta iniciativa, les persones que facin consumicions iguals o superior als 20 euros a qualsevol dels bars, restaurants o establiments de menjar per emportar del municipi, podran participar en el sorteig d’un ‘smartwatch’, si ho fan al mes de febrer; d’una tauleta, si ho fan al març; i d’una escapada per a dues persones, si participen el mes d’abril.

 

Com l’any passat, i gràcies a la col·laboració de l’Associació de Restauració i Hoteleria de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors (ARH), també se sortejarà, cada mes, un val de 30 euros per fer servir en qualsevol establiment membre de l’entitat.

 

 

Tast de cerveses artesanes, en una imatge d'arxiu   | Associació de Cervesers del Baix Camp

 

Guardar els tiquets, clau per participar

Per participar en els diversos sortejos, «cal que els clients lliurin els tiquets de compra a l’Oficina de Turisme o al mateix establiment on hagin fet la despesa», expliquen des de l’Ajuntament. Abans de presentar-los, però, és necessari anotar el nom complet, telèfon de contacte, correu electrònic i municipi.

 

Cada sorteig mensual es farà a Ràdio Hospitalet de l’Infant i «durant la primera setmana del mes següent a la promoció». Els tiquets, per la seva part, no s’acumularan i es retiraran cada mes, «de manera que cadascun dels tres sortejos es farà amb els tiquets que es presentin el mes que pertoqui», han puntualitzat els organitzadors.

 

«Potenciar la temporada baixa»

Amb tot això, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant busca «augmentar l’activitat econòmica durant la temporada baixa, premiar els clients que consumeixen als bars i restaurants del municipi i, en definitiva, atreure els ciutadans i visitants als establiments de restauració locals», ha recordat la regidora de Turisme, Elidia López.

 

La regidora, a més, ha volgut agrair la col·laboració de l’ARH i ha desitjat que aquesta campanya tingui el mateix èxit, o més, que l’edició anterior, que es va tancar amb gairebé 1.600 consumicions de 20 euros, com a mínim, fetes al municipi.

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris