Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Un conductor xoca contra diversos cotxes aparcats a Cambrils i dona positiu en alcoholèmia

La Policia Local ha instruït diligències penals
Imatge del cotxe que conduïa el conductor begut i va xocar contra diversos vehicles aparcats. | PL Cambrils

 

La Policia Local de Cambrils ha obert diligències penals contra un conductor que va tenir un accident de trànsit al municipi i va donar positiu en el control d’alcoholèmia. Els fets van tenir lloc el vespre del dijous passat, 15 de novembre, quan el conductor, que anava begut, va xocar contra diversos cotxes que estaven aparcats correctament al carrer de Santa Joaquima de Vedruna de Cambrils, provocant danys en algun dels vehicles aparcats. El conductor, però, no va resultar ferit.

 

Gairebé triplicava la taxa d’alcohol permesa

Els agents de la Policia Local de Cambrils, en localitzar el conductor que s’havia accidentat contra els cotxes estacionats, el van sotmetre a una prova d’alcoholèmia. L’home va donar una taxa de 0,70 mil·ligrams d’alcohol per litre d’aire aspirat, el que suposa que gairebé triplicava la taxa permesa per la llei. Així doncs, la policia municipal cambrilenca va decidir instruir diligències penals contra el conductor i denunciar-lo. 

 

Un autobús atropella una ciclista a Cambrils

El dijous passat també va tenir lloc un altre succés relacionat amb el trànsit als carrers de Cambrils. Una ciclista va ser atropellada per un autobús a l'avinguda dels Països Catalans. La ciclista, una dona de 55 anys, provenia de la rambla de Jaume I i pujava l'avinguda dels Països Catalans en direcció al carrer d'Extremadura. La víctima ha explicat que no va poder accedir al carril bici ubicat al cantó esquerre de l'avinguda, ja que un camió de cervesa mal aparcat li impedia accedir-hi. 

 

Així doncs, la dona va decidir utilitzar el carrer per circular amb la bicicleta, ja que no podia arribar al carril bici, i va pujar amb la intenció de girar a la dreta un cop arribés a l'altura del carrer d'Extremadura. Un carrer abans, però, a l'altura del carrer de les Balears, un autobús la va envestir per la part posterior i la va arrossegar uns metres. La ciclista va ser traslladada amb pronòstic menys greu a l'Hospital Sant Joan de Reus.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris