Desencallen el projecte de l'hotel de la plaça del Pòsit de Cambrils

Es començarà la construcció en finalitzar la temporada turística | Durant l'estiu es retiraran part de les tanques d'obra
Una imatge de la plaça del Pòsit de Cambrils en el seu estat actual. | Gerard Recasens

 

El futur de l'hotel de quatre estrelles superior que se situarà a plaça del Pòsit de Cambrils, ja es va esclarint cada cop més. Aquest matí, en una roda de premsa, l'alcaldessa Camí Mendoza, acompanyada del regidor d'urbanisme, Joan Maria Artigau, i el propietari de Natarent Cambrils SL, Anatoly Popelyushko, han anunciat que el projecte s'ha desencallat i es començaran les obres en finalitzar la temporada turística de l'estiu. També s'adequarà part de la plaça, ja que està plena de tanques i es podran treure totes aquelles que siguin possibles. 

La construcció de l'hotel, a partir del 15 de setembre

L'inici de les obres de l'hotel de la plaça del Pòsit no està fixat, però ja se sap que, a partir del 15 de setembre, un cop finalitzada la temporada turística de Cambrils, es podrà iniciar la construcció, tal com ho permet la normativa municipal que prohibeix els moviments de terres i construcció d'estructures durant la temporada turística més intensa.  Aquest fet és possible després de desencallar els problemes que hi havia amb l'empresa propietària de l'aparcament. El termini d'execució de les obres és de 18 mesos.

Per fer-ho possible, tot i no presentar-se el projecte definitiu, s'han avançat alguns dels canvis que s'han fet a l'hotel. L'allotjament perdrà una planta i passarà de les cinc que havia de tenir, a les quatre que es faran i, així, evitar haver de reforçar les columnes del pàrquing, ja que aquest era un dels problemes que hi havia. Tanmateix, estava plantejat que hi hagués una planta baixa amb diverses botigues, però finalment es construirà un restaurant. 

Han anunciat la solució per desencallar la construcció de l'hotel a la plaça del Pòsit | Cedida

 

Es retiraran part de les tanques a la plaça del Pòsit

L'Assemblea de Cambrils va exigir fa uns mesos al govern local una solució immediata per a la plaça del Pòsit de Cambrils, ja que fa una dècada que l'espai està ocupat per un solar buit envoltat de tanques. En aquest sentit, hi haurà una solució abans de començar la temporada turística d'aquest estiu.

Des del consistori cambrilenc s'ha anunciat que es retiraran part de les tanques que hi ha en aquest espai on històricament hi havia el pòsit cambrilenc. S'adequarà tot l'espai que sigui possible, ja que una part ha de quedar vallada per seguretat. Així doncs, una part d'aquesta plaça serà netejada i arreglada per encara una nova temporada turística.

"ATENCIÓ: Un policia fora de servei enxampa un lladre de bicis d'alta gamma de Cambrils" "AGENDA: El poble abandonat de Castelló a Vandellòs acollirà la jornada sobre el turisme"