La Costa Daurada es ven davant més de 200 agents de viatge per captar nous turistes

Salou, Cambrils, Vila-seca i PortAventura s'han agrupat per promocionar-se a Madrid i Bilbao
La promoció turística de la Costa Daurada ha interpel·lat més de 200 agents de viatges de l'Estat | Cedida

 

Diversos agents turístics de la Costa Daurada s'han posat d'acord per promocionar-se de la mà en dues jornades obertes, a Madrid i a Bilbao, per despertar l'interès de més de 200 agents de viatge d'arreu de l'Estat espanyol. La iniciativa, sota el paraigua de la Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme de la demarcació (FEHT) i de diversos Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona en diversos municipis de la Costa Daurada. L'objectiu, captar un nou perfil de turistes per al territori.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Salou, Cambrils i Vila-seca, a més del parc temàtic PortAventura, han presentat les diverses opcions d'interès turístic que amaguen de la mà d'una nova eina de realitat virtual i de dues sessions obertes amb els agents interessats. També s'ha obert la porta a altres atractius com la natura, l'esport o la gastronomia local, cap a un públic de la comunitat de Madrid o el País Basc que no és el majoritari a la Costa Daurada.

 

«Diversificar i desestacionalitzar l'oferta turística»

 

La proposta conjunta del territori passa per defugir del tòpic del turisme de sol i platja, i «diversificar i desestacionalitzar l'oferta turística de la Costa Daurada» de la mà de noves propostes que permetin mantenir un volum alt de turistes durant les altres èpoques de l'any, allunyades de l'estiu, on generalment l'afluència és molt inferior.

 

Amb la petita mostra que han dut a terme a Madrid i al País Basc, els patronats i la FEHT pretenen captar noves zones de proximitat que puguin suposar un nou focus d'atracció per visitar la demarcació de Tarragona, i per això han volgut obrir el ventall turístic al màxim nombre de propostes possible. Des de la FEHT, s'han mostrat molt satisfets amb la rebuda per part dels agents de viatges estatals.

 

També et pot interessar

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris