Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

MINUT A MINUT

Seguiment de l'onada de calor històrica a Catalunya

Un cotxe apareix bolcat al costat del Parc del Pinaret de Cambrils

Diversos testimonis asseguren que l'autoria dels fets correspon a un grup de brètols
Una imatge del vehicle bolcat a les immediacions del parc del Pinaret de Cambrils. | TarragonaDigital.com

 

Un cotxe ha patit un acte vandàlic la matinada d'aquest diumenge, 9 de setembre, al costat del parc del Pinaret de Cambrils. Segons han denunciat diversos veïns a través de les xarxes socials, un grup de brètols habituals a la zona d'aquest parc del terme municipal de Cambrils haurien bolcat el vehicle, propietat d'un home d'avançada edat. Òbviament, la bretolada ha causat danys al cotxe afectat —uns danys evidents, tal com es pot apreciar a la imatge que acompanya aquesta notícia—, però també al cotxe que estava aparcat just al costat de l'afectat, en bateria.

 

El veïnat de la zona ha alertat que no és la primera vegada que un grup de joves causa danys en aquesta zona, i que és habitual trobar-se al parc del Pinaret i a les seves immediacions restes de vidres trencats d'ampolles o, fins i tot, de mobiliari urbà que és atacat per aquest grup de brètols. Diversos veïns de Cambrils ja han reaccionat amb contundència a aquesta denúncia a través de les xarxes socials, compartint la impactant fotografia i reivindicant també un increment de la seguretat a la zona —adverteixen, precisament, que se senten insegurs en aquesta àrea de Cambrils.

 

El Parc del Pinaret de Cambrils, escenari de diversos actes vandàlics

Ja fa anys que la ciutat de Cambrils arrossega problemes pels atacs vandàlics que es pateixen a la zona de l'entorn del parc del Pinaret de la localitat. En diverses ocasions, la Policia Local de Cambrils ja ha identificat diverses persones —tot sovint, fins i tot, menors d'edat— per ser autores de destrosses de mobiliari urbà. La primavera de l'any 2015, per exemple, els agents locals van identificar uns brètols que havien destrossat les papereres del parc i que també havien atacat els fanals. Es va tramitar la denúncia corresponent al jutjat i les famílies dels joves, diversos d'ells menors, van haver de fer-se càrrec de les reparacions del mobiliari urbà que havien destrossat.

 

L'skate park que es troba situat a la zona nord d'aquest parc del Pinaret també ha estat víctima d'actes vandàlics: en diverses ocasions, els lavabos i les seves portes d'accés han estat malmesos.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris