GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La CUP de Cambrils denuncia la presència de Levantina de Seguridad a la Fira del Vi

Levantina Seguridad va ser l'encarregada de la seguretat de Mostra de Vi i Gastronomia
Imatge del passeig de Cambrils | Cedida

 

L'empresa de seguretat Levantina de Seguridad S.L, torna a ser motiu de polèmica ara al municipi de Cambrils. En aquesta ocasió, el grup municipal CUP de Cambrils juntament amb Arran Cambrils, han denunciat la presència del personal d'aquesta empresa de seguretat a la 9a Mostra de Vi i Gastronomia de Cambrils, que es va dur a terme a la vila el passat cap de setmana, de l'11 al 14 d'octubre.

 

Denuncien la presència de l'empresa Levantina de Seguridad a Cambrils

Des del nucli de suport de la CUP i d'Arran Cambrils, han fet un manifest on demanen al consistori explicacions del motiu pel qual van contractar aquesta empresa de seguretat. El grup municipal manifesta que Levantina de Seguridad S.L és gestionada per membres o exmembres del partit d'extrema dreta, España 2000. A més, aquesta empresa de seguretat va ser creada i presidida per Jose Luis Roberto, antic líder del partit ultradretà.

 

Demanen a l'ajuntament que no torni a subcontractar l'empresa 

La CUP i Arran de Cambrils, mostren el seu rebuig cap a aquesta empresa i demanen explicacions tant al govern com al Patronat Municipal de Turisme per contractar aquesta empresa. D'altra banda, els dos col·lectius afirmen que els treballadors d'aquesta empresa també són simpatitzants o han format part del partit d'extrema dreta, España 2000.

 

A la vegada exigeixen que davant altres esdeveniments es rescindeixi la contractació de l'empresa de seguretat Levantina de Seguridad S.L, en les pròximes relacions comercials futures. Tot això, ve donat per les suposades problemàtiques que va donar aquesta empresa de personal de seguretat al Concurs de Castells 2018 que es va realitzar a la Tarraco Arena Plaça (TAP) de Tarragona.

 

La TAP al Concurs de Castells 2018 | Josep Martí
 

Polèmica amb l'empresa per la seva presència al Concurs de Castells

La CUP de Tarragona ja va denunciar els fets que suposadament van succeir durant el Concurs de Castells a la TAP, on desenes de persones van denunciar que es van sentir coaccionades per aquest personal de seguretat. Manifestaven que els treballadors de Levantina de Seguridad S.L els exigien parlar en castellà, feien comentaris sobre la vestimenta dels assistents o que no van ser correctes amb el tracte cap a les persones que anaven al Concurs de Castells 2018.

 

L'empresa que gestiona la TAP no treballarà amb Levantina Seguridad

D'altra banda, diverses persones també van manifestar que el personal de seguretat de la TAP al Concurs de Castells, duia tatuatges amb simbologia nazi o feixista. Arran d'aquests fets, l'empresa de seguretat Levantina de Seguridad S.L, deixarà d'exercir a la Tarraco Arena Plaça a petició de l'empresa que gestiona del recinte, l'Agència de Publicitat Internacional Catalana (APIC).