La CUP es presenta a les municipals a Cambrils i dona a conéixer els primers noms de la llista

L'esquerra independentista reivindica un «canvi radical de model a la ciutat»
La CUP de Cambrils presenta les sis candidates que encapçalaran la llista electoral | Laia Solanellas

 

 

Aquest dilluns, 1 d'abril, la Candidatura d'Unitat Popular de Cambrils ha anunciat les sis persones que encapçalaran la seva llista electoral en les eleccions municipals del pròxim 26 de maig. A través de Twitter, els anticapitalistes han presentat les cares d'un projecte que ha d'esdevenir «una oportunitat per un canvi radical de model a la nostra ciutat i un nou escenari d’enfrontament entre el poble català i l’Estat espanyol».

 

 

Una llista paritària i horitzontal

D'aquesta manera, Sara Estalella, fotògrafa, militant del CDR, del Casal Popular el Polvorí, d'Endavant Baix Camp i del col·lectiu feminista de Les Filomenes, serà l'encarregada de liderar una candidatura paritària entre dones i homes.

 

L'acompanyaran Francesc Bermúdez, treballador social, militant d'Endavant Baix Camp, el CDR i el Casal Popular el Polvorí; Marc Gomez, enginyer biomèdic i guionista, membre del CDR i del Casal el Polvorí; Rosa Sabaté, interiorista i llicenciada en Geografia a la URV; Iris Esteban realitzadora de projectes audiovisuals, presidenta del Casal Popular El Polvorí; I Xavier Castellví, treballador del sector turístic, membre del CDR i del Casal Popular el Polvorí.

 

Deixant de banda la 'jerarquització' vertical de les llistes, els cupaires avisen que «l’ordre dels factors no altera el producte», emfatitzant el seu tarannà de llistes horitzontals i sense personalismes que espera poder traslladar al consistori del Baix Camp el pròxim 26 de maig.

 

 

 

El futur de Cambrils a debat

Més enllà de la presentació dels sis primers llocs de la llista electoral, el passat 27 de març l'esquerra independentista de Cambrils va anunciar un conjunt d'assemblees obertes en què veïnes i veïns podran mostrar les seves preocupacions i debatre amb els representants del grup municipal.

 

Uns espais de debat d'un mínim d'una hora, que tindran lloc els dies 2, 3, 4, 6, 10 i 11 d'abril en diversos punts de la ciutat.

 

 

 

Et pot interessar

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris