Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La solidaritat i l'esport s'uneixen a la 4a Cursa Sosciathlon de Vila-seca

Córrer, natació, BTT i zumba són les activitats que es realitzaran per recaptar fons per la recerca en les malalties del càncer de mama i les malalties infamatòries intestinals
Imatge de l'edició de l'any passat del Sociathlon. | Cedida

 

Els esportistes del Camp de Tarragona tenen una cita solidària el pròxim 30 de setembre a La Pineda a la 4a Cursa Sosciathlon, que enguany destinarà els fons recaptats a l'Institut d'Investigació Mèdica de Bellvitge, per la recerca en les malalties del càncer de mama i les malalties infamatòries intestinals. L'esdeveniment esportiu solidari també contempla altres esports com la natació en aigües obertes, la bicicleta, caminar 5 km o ballar Zumba durant 45 minuts.

 

Una jornada de natació, pedalada i zumba entre altres activitats

 

Aquest any és la quarta edició que es realitza la cursa solidària de Sosciathlon de 10 quilòmetres i que té com a objectiu aconseguir una alta participació per fer una jornada festiva gaudint de l'esport així com, promoure l'esport però a la vegada col·laborant amb la causa solidària. La cursa es realitzarà pels carrers del municipi i també pel Parc Torre d'En Dolça.

 

La jornada s'iniciarà a les 8.30 hores del matí al grup escultòric Pineda, que esdevindrà el punt de trobament dels corredors i on es podran realitzar les inscripcions a última hora. Tres quarts d'hora després es realitzarà una breu explicació de la cursa i posteriorment, a les 9.45 hores, es donarà el tret de sortida a la 4a Cursa Sosciathlon La Pineda 10 km. Aquelles persones inscrites a la cursa de menor llargada, concretament de cinc quilòmetres, sortiran 15 minuts després.

 

També es realitzarà la Cursa a peu Sosciathlon Costa Daurada, que s'iniciarà a les 10 del matí i que amb una llargada de cinc quilòmetres, estarà dedicada a aquelles persones inscrites que prefereixin anar caminant a una velocitat més moderada.

 

La Txaranga Band Tocats completarà l'acte

 

D'altra banda, es donaran inici a les altres activitats esportives. La cursa de natació de 4 quilòmetres i la pedalada de BTT, començaran a les 9.30 hores, posteriorment s'iniciaran la cursa de natació de 2 km i 15 minuts després la ballada de zumba començarà. Els més petits també podran participar-hi a la natació i a les curses. Per acabar d'arrodonir la jornada, a les 12 hores la Txaranga Band Tocats de Vila-seca amenitzarà l'acte amb els seus ritmes.

  

Totes aquelles persones que desitgin participar, es podran inscriure a la pàgina web de Sosciathlon aportant la donació corresponent a la modalitat esportiva que escullin. També disposen d'un apartat anomenat «Dorsal 0», on es poden fer donacions.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris