Demanen 11 anys de presó per dos homes que van agredir greument un home en una discoteca a Salou

Els agressors van colpejar la víctima ja inconscient i li van tallar la cara amb una ampolla de vidre, provocant-li la pèrdua d'un ull
Imateg d'arxiu d'una patrulla de la Policia Local a Salou | isma llanes

 

Dos homes s'enfronten a una petició de pena d'onze anys de presó per a cadascú com a presumptes autors de l'agressió a un altre home a la sortida d'una discoteca de Salou.  Els fets van tenir lloc fa dos anys, la matinada del 7 de maig de 2017.

Li van fer un tall a la cara amb una ampolla trencada i la víctima va perdre un ull

Segons el relat de Fiscalia, els acusats van discutir amb la víctima i un d'ells la va colpejar al cap amb una ampolla de vidre que duia a la mà, deixant-la inconscient. Mentre es trobava a terra, li van donar cops i puntades de peu. Finalment, un d'ells va fer-li un tall al llarg de la cara amb l'ampolla trencada pel cop anterior que encara tenia a la mà. Com a conseqüència de l'atac, l'home va patir importants lesions a la cara —que van trigar 316 dies a curar-se— i va acabar perdent l'ull esquerre.

Demanen 11 anys de presó per cadascú i una indemnització de 94.000 euros

Per tot plegat, Fiscalia atribueix als cadascun dels dos acusats un delicte de lesions amb agreujant de responsabilitat criminal d'abús de superioritat, amb la petició d'onze anys de presó, així com la prohibició d'apropar-se o comunicar-se a la víctima durant quinze anys i indemnitzar-la amb 94.000 euros.

Demanen quatre anys de presó pel conductor que va causar tres morts a l'AP-7 a Cambrils

La Fiscalia demana quatre anys de presó per a un conductor que va tenir un accident a l'AP-7 a Cambrils i va causar la mort de tres ocupants del vehicle, un nen d'un any i mig i dos homes de 27 i 30 anys. Els fets van passar el 12 d'abril del 2015, a la tarda, quan el conductor es va adormir al volant i, com a conseqüència, va tenir l'accident.

"ATENCIÓ: 4 anys de presó pel conductor drogat que va causar 3 morts a l'AP-7 a Cambrils" "Nou acord entre el Club Nàutic Cambrils i el Barlovento"