Els fets delictius baixen un 3% a Salou en el darrer any

La Generalitat es compromet a estudiar la nova comissaria de Mestral
La Junta Local de Seguretat, reunida aquest dimecres a la tarda a l'Ajuntament de Salou. | Gerard Recasens

 

Satisfacció a Salou després de la celebració, aquest dimecres dia 17 de juliol, de la Junta Local de Seguretat. La reunió ha comptat amb la presència de l'alcalde Pere Granados, la regidora del ram Julia Gómez i representants dels cossos policials i de seguretat, encapçalats pel director dels Serveis Territorials d'Interior a Tarragona, Joan Carles de la Monja.

 

Salou, una ciutat «tranquil·la» per Joan Carles de la Monja

Després de la trobada, que s'ha allargat gairebé tres hores, l'alcalde Granados s'ha mostrat «molt satisfet» de les dades analitzades: a Salou, els delictes han disminuït un 3% en el darrer any. «El 80% dels delictes comesos són respecte el patrimoni», ha subratllat Joan Carles de la Monja. Són les úniques dades que s'han donat públicament després de la cita.

 

Per al director dels Serveis Territorials d'Interior a Tarragona, Salou «és una ciutat molt tranquil·la a nivell de seguretat, tenint en compte la població que té, la quantitat de visitants que hi van cada any i l'activitat que acull». De la Monja ha volgut posar l'accent en la «bona relació entre tots els cossos de seguretat», un element que creu que és clau per «garantir i consolidar el bon índex de seguretat en aquesta ciutat».

 

«Podem estar molt satisfets perquè, mentre a diverses localitats de Catalunya l'índex de fets delictius puja, a Salou, que té el volum que té, es redueixen», ha reblat el director dels Serveis Territorials d'Interior a Tarragona.

 

La Generalitat es compromet a estudiar una nova comissaria de Mossos a Salou

En la trobada, s'ha parlat de la possibilitat que fa unes setmanes es va posar sobre la taula s'obrir una nova comissaria de Mossos a la zona de Mestral de Salou. L'alcalde Granados ha insistit públicament que «cal donar més seguretat a la gran quantitat de residents i visitants d'aquesta zona de Salou», perquè «tot i les bones dades, en temes de seguretat, mai n'hi ha prou». Segons Granados, la Generalitat s'ha compromès a estudiar la nova comissaria i la seva dotació personal i material.