Destrueixen més de 1.200 articles del 'top manta' comissats a l'Hospitalet de l'Infant

Són objectes intervinguts per la Policia Local i els Mossos d’Esquadra els anys 2018 i 2019
Imatge d'uns 1.200 articles del 'top manta' intervinguts a l'Hospitalet de l'Infant | Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

L’empresa comarcal encarregada de gestionar els residus al municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Secomsa, ha destruït el material comissat durant els anys 2018 i 2019 al nucli de l’Hospitalet, resultat de diverses operacions contra el denominat ‘top manta’. Els objectes, un total de 1.218 articles de tota mena, es trobaven en dipòsit a la comissaria de la Policia Local, a l’espera de ser destruïts, tal com ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana, Tomás Díaz.

Segons l'edil, són articles confiscats en diverses actuacions conjuntes efectuades per la Policia Local i els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Cambrils. Es tracta, sobretot, de calçat esportiu i banyadors d’home i, en menor mesura, de samarretes del tipus ‘polo’ i calces. Aquests objectes es van comissar al mercadet ambulant dels diumenges i als seus accessos.

"El Castell de Vila-seca reobre les portes amb una exposició d'Antoni Tàpies" "Ja hi ha dia de reobertura de les pistes de pàdel i tenis a Vandellòs i l'Hospitalet"