Detenen un home que tenia una ordre europea de detenció a Cambrils

La detenció es va produir dilluns al matí al municipi de la Costa Daurada
La Policia Local de Cambrils va detenir un home que tenia una euro ordre de cerca i captura | Policia Local Cambrils

 

La Policia Local de Cambrils va detenir a Vilafortuny aquest passat dilluns, 8 d'abril, un home que tenia una ordre europea de detenció i entrega o extradició per delictes contra l'ordre i la seguretat pública. L'avís d'un habitant del municipi va ser clau en la seva detenció

 

L'home feia dues setmanes que estava dormint en un vehicle a Vilafortuny

L'operació policial va començar després de l'alerta ciutadana. Un veí va alertar la Policia de Cambrils que hi havia un vehicle, amb matrícula alemanya, estacionat a prop de l'Església de Santa Maria de Vilafortuny, on hi havia un home dormint en el seu interior des de feia dues setmanes. En aquest sentit, les patrulles que estan per les zones de Vilafortuny i Cap de Sant Pere, van ser les encarregades de dur a terme la detenció.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Un cop localitzat el vehicle, els agents de la Policia Local de Cambrils van identificar al conductor i van poder comprovar que l'home, de 34 anys, tenia una euro ordre de detenció i entrega o extradició per delictes contra l'ordre i la seguretat pública.. Per aquest motiu, es va procedir a la seva detenció i el van traslladar a la Comissaria de la Policia Local de Cambrils. D'altra banda, el vehicle, amb les plaques caducades, va ser traslladat amb grua al dipòsit.

L'home feia dues setmanes que estava estacionat a prop de l'Església de Santa Maria de Vilafortuny | Google Maps

 

Un conductor begut provoca un accident a Cambrils

La Policia Local de Cambrils va obrir diligències penals la matinada del passat 11 d'abril, quan un conductor va tenir un accident de trànsit i, posteriorment, va donar positiu en el control d'alcoholèmia. Els fets van succeir quan l'home sortia d'un estacionament i va fer un cop a un altre vehicle, causant danys materials. En aquest sentit, l'home que va provocar la col·lísió, va donar un resultat positiu superant cinc vegades la taxa permesa per la llei.