ÚLTIMA HORA

Agredeixen un revisor de tren al seu pas per l'estació de Sant Vicenç de Calders

ATENCIÓ

Desapareix un noi de 20 anys prop d'una séquia a les comarques de Girona

Detingut un home per estafar diverses persones que volien llogar-li un pis a Salou

Es quedava amb els diners de reserves, fiances i avançaments pel lloguer d'una habitació que no podien ocupar
Un home estafa diverses persones que els havia llogat un pis a Salou | Google Maps

 

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat dilluns, 13 de maig, un home com a presumpte autor de tres delictes d'estafa i amenaces a Salou. Després de passar a disposició del Jutjat d'Instrucció número 2 de Tarragona, aquest va decretar la seva llibertat amb càrrecs. 

 

  • No et perdis l'actualitat i els resultats de les eleccions municipals a Salou. T'arribarà GRATIS al mòbil abans que a ningú: clica aquí!

 

Estafa persones llogant habitacions que no podien ocupar

A finals del passat mes d'abril i a principis de maig, tres persones van denunciar un home de 43 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Salou, les quals van assegurar que li havien llogat una habitació en un apartament de la seva propietat ubicat al carrer de Girona del municipi de la Costa Daurada. 

 

En el primer cas, la víctima va ingressar al compte bancari de l'estafador un total de 500 euros, la meitat corresponent al lloguer d'una habitació i l'altra al dipòsit de fiança. Posteriorment, el propietari va exigir-li un avançament de 50 euros més de la quota per poder ocupar l'habitació. Una altra víctima va avançar 400 euros de lloguer i fiança a finals del passat mes d'abril per tal de poder accedir a l'habitació i, en el tercer cas, l'interessat en la mateixa habitació va abonar 500 euros, dels quals 100 corresponien a la reserva, 150 a la fiança i 250 per avançat d'una mensualitat de lloguer.

 

En cap dels tres casos els estafats van poder ocupar l'habitació per la qual havien pagat després de rebre tota mena d'excuses. Per tal de no retornar els diners, el detingut els va denunciar per haver-se quedat suposadament objectes i diners que hi havia dins la casa. Una de les víctimes va acusar el propietari d'estar al darrere d'uns danys que li van causar al seu vehicle.

 

Els Mossos d'Esquadra van donar credibilitat a les víctimes davant els enganys, amenaces i coaccions que havien rebut del detingut, així com a la falsedat de les seves denúncies contra les víctimes i la formalització verbal de contractes il·lícits de lloguer pels quals majoritàriament cobrava en metàl·lic. 

 

ENQUESTA: A qui votaràs a les eleccions municipals del 26 de maig a Salou? Clica aquí per votar!