Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Un jove llença la droga per la finestra del cotxe abans d’un control policial a la Pineda

S'ha detingut el jove, de 19 anys, i a una altra noia de la mateixa edat
Imatge d'arxiu d'un control dels Mossos d'Esquadra | Mossos d'Esquadra

 

Agents dels Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) van detenir a la Pineda, a Vila-seca, diumenge passat, 25 de novembre, dues persones pels delictes contra la salut pública i resistència, desobediència a agents de l’autoritat, i per una ordre de detenció judicial relacionada amb un delicte contra la salut pública. Les dues persones detingudes són un noi una noia de 19 anys i veïns de Calafell i Barcelona, respectivament.

 

Les dues detencions s’emmarquen dins d’un dispositiu policial que els Mossos d’Esquadra van muntar a la Pineda el cap de setmana passat, entre les dotze de la matinada fins a les nou del matí del diumenge. També hi van col·laborar dues patrulles de la Policia Local de Vila-seca, tres de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Salou Vila-seca, dos equips de l’ARRO i vuit dotacions de l’Àrea Regional de Trànsit. La primera fase del dispositiu es va fer al Camí del Racó amb Monestir de Poblet, mentre que en la segona fase es va muntar un macro-control de trànsit a la confluència entre les carreteres TV-3148 i C-31B.

 

Veu que hi ha un control de trànsit i llença la droga per la finestra

Durant la primera fase del dispositiu policial, els agents van observar com el copilot d’un cotxe, en veure el control policial, va llençar per la finestra una bossa en la qual hi havia, presumptament, droga. En veure-ho els Mossos van fer aturar el cotxe amb la intenció d’escorcollar el sospitós, però aquest va fugir corrents. Finalment, es va detenir un noi de 19 anys per un delicte contra la salut pública, resistència i desobediència a l’autoritat. Després els Mossos van recuperar la bossa i van comprovar que a dins hi havia set embolcalls amb cocaïna i tres amb marihuana.

 

Posteriorment, els Mossos van identificada una noia 19 anys, la qual va ser detinguda per una ordre de recerca i detenció judicial relacionada amb un delicte contra la salut pública. Tant ella com l’altre detingut van passar dilluns passat a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona, on se’ls va deixar en llibertat amb càrrecs.

 

Durant el dispositiu policial, a més, es van aixecar 16 denúncies administratives per tinença de substàncies estupefaents a la via pública. Durant la segona fase del dispositiu es van denunciar administrativament 23 persones per alcoholèmia, 9 persones per conduir sota els efectes de les drogues i dues persones per conduir sense el permís.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris