El turista ferit per dues ganivetades, detingut per violència masclista

Les ferides, al pit i a la cuixa, les hi va propinar la seva dona, després de rebre una pallissa i en defensa pròpia
Els Mossos d'Esquadra, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

Nou gir en la història de l'home francès ferit per dues ganivetades a Cambrils. Si la versió inicial de la suposada víctima, plausible però poc probable, era que l'havien ferit a l'Ametlla de Mar i havia fet cap, a peu, a la comissaria dels Mossos de Cambrils, ara, després de diverses investigacions, s'ha sabut que es tracta, en principi, d'un episodi de violència masclista.

 

Suposada proesa i declaracions inconexes

Descartada la proesa —caminar 30 quilòmetres estant ferit, de l'Ametlla fins a Cambrils— i seguint la línia de la presumpta baralla matrimonial, els Mossos d'Esquadra han determinat que el cas, ara per ara, respon a un possible delicte de violència de gènere.

 

Defensa pròpia en una casa de lloguer a Cambrils

Segons han explicat les autoritats policials, les ferides de l'home les hi hauria propinat la seva dona, també francesa, en defensa pròpia i després de rebre una pallissa en una casa cambrilenca de lloguer, on passaven l'estiu. La dona, per la seva part, també hauria explicat als Mossos d'Esquadra que aquesta situació no era pas nova i que patia, sovint, violència i maltractaments.

 

La policia catalana, arran d'aquestes noves informacions, ha detingut el turista francès que, a hores d'ara, es troba aïllat en una habitació de l'Hospital Sant Joan de Reus, on es recupera de les ferides rebudes a la cuixa i al pit.

 

Arrestat a l'Hospital Sant Joan de Reus, ahir dijous

L'arrest es va produir ahir dijous, 19 de juliol, al vespre i, un cop rebi l'alta, el presumpte maltractador haurà de declarar davant d'un jutge. La investigació continua oberta per tal d'aclarir, realment, què va passar.

 

Demanen presó per la dona que va clavar el taló d'una sabata a l'ull d'un home

Una dona pot passar fins a deu anys entre reixes per clavar el taló d'una sabata a l'ull d'un home en una baralla que va passar l'any 2010, a l'Aldea, a la comarca del Baix Ebre. L'agressió, greu, va fer que l'home perdés la visió total d'un ull.