Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Onze detinguts per estafar amb pisos de lloguer de Salou que no existien

Els individus han estat detinguts per la Policia Nacional a Madrid i s'han comptabilitzat més de 250 estafes arreu de la costa mediterrània
Algunes de les estafes es van produir amb pisos de Salou. | isma llanes

 

Onze persones han estat detingudes per la Policia Nacional a Madrid després d'haver comprovat que estaven implicades en un cas d'estafa de pisos de lloguer arreu de la costa mediterrània. Una de les localitats on actuaven els individus era a Salou, encara que també hi ha hagut estafes a Orpesa del Mar, Gandia o Benidorm. 

 

Les persones detingudes haurien estat capaces d'efectuar un total de 257 estafes, amb les que haurien aconseguit un total de 100.000 euros. El modus operandi era sempre el mateix: oferien un habitatge vacacional en una zona d'interès turístic a través d'internet, les persones interessades contactaven amb ells, pagaven i, en arribar al lloc, veien com aquest habitatge no existia

 

Un pis de lloguer a Salou per un preu molt baix

La tècnica que utilitzaven les persones implicades en aquest cas d'estafa en localitats com Salou era la d'oferir pisos de lloguer vacacional per un preu molt més baix al de mercat. Així doncs, promocionaven els habitatges en pàgines web de prestigi, però per una quantitat molt inferior a l'habitual en temporada alta.

 

Les persones interessades creien que estaven aconseguint una autèntica ganga. El problema arribava quan, després d'abonar la quantitat reclamada, veien com el pis que havien llogat no existia. Durant la temporada estival, els pisos de lloguer a Salou es poden arribar a enfilar fins als 1.000 euros per només una setmana. Els estafadors, en canvi, promocionaven per preus molt inferiors. 

 

La policia recupera els diners estafats

La Policia Nacional ha pogut recuperar els 100.000 euros estafats durant la temporada d'estiu amb el lloguer de pisos inexistents. A més, quatre dels individus que formaven part de l'organització ja han dormit a presó. 

 

Es tractava d'una banda especialitzada a cometre estafes d'aquest tipus. Ho demostra el fet que deu dels arrestats tinguin antecedents per casos similars. Alguns, més d'una vintena, segons informa la Prefectura Superior de Policia de Madrid.

 

Aquest cas d'estafa en localitats d'interès turístic com Salou demostren que les persones que lloguen pisos per internet s'han d'assegurar que l'operació que realitzaran és totalment segura. 

📸 L'actualitat de Tarragona en imatges! Segueix-nos a Instagram

Comentaris