Detinguts pels Mossos els tres narcos escapats de la persecució d'aquesta matinada a l'AP-7

La policia catalana els ha interceptat a Pont de Molins, a l'Alt Empordà | Els Mossos els relacionen amb la narco-persecució d'aquesta matinada entre l'Hospitalet de l'Infant i Cambrils
Dos dels tres cotxes del narco-comboi han pogut ser interceptats pels Mossos. | TarragonaDigital.com

 

Els Mossos d'Esquadra han detingut, aquest tarda, 9 de juliol, a Pont de Molins, a l'Alt Empordà, tres persones relacionades amb la narco-persecució d'aquesta matinada a Tarragona i que ha avançat aquest mitjà al matí. Els homes han estat detinguts després que una patrulla de paisà dels Mossos d'Esquadra detectés un cotxe que estava en cerca i haver donat l'alerta a altres patrulles.

 

S'ha pogut fer un tancament i s'ha pogut interceptar el cotxe i detenir a les tres persones a l'autopista AP-7. La detenció s'ha fet a l'altura de Pont de Molins, a pocs quilòmetres de França, que és cap on es dirigien els tres escapolits. En el tancament hi ha participat diverses patrulles per evitar que els narcos es tornessin a escapar de la policia com ha passat aquesta matinada.

Persecució de pel·lícula aquesta matinada

Els detinguts són tres homes, dos d'ells francesos i un d'ells espanyols, que els Mossos relacionen amb la persecució d'aquesta matinada a l'AP-7 entre l'Hospitalet de l'Infant i Cambrils. Durant la nit els escapolits han pogut marxar corrents després d'abandonar dos dels tres cotxes del comboi que transportava la droga.

 

Els Mossos han pogut interceptar un cotxe després de disparar-li a la roda i un altre l'han abandonat a la mateixa autopista. Tot i que la policia catalana també ha desplegat el seu helicòpter per trobar als tres narcos, no els ha pogut trobar. S'han fet controls en diversos punts de la xarxa viària catalana fent talls a l'AP-7, l'N-340 i la C-32.

 

Els Mossos d'Esquadra confirmen la relació entre els tres detinguts i la persecució de pel·lícula d'aquesta matinada a Tarragona. Ara mateix hi ha secret d'actuacions i la policia catalana traslladarà els tres detinguts cap a Tarragona per poder seguir amb les diligències del cas, que ha assumit el grup antidroga de l'Àrea d'Investigació Criminal dels Mossos d'Esquadra de Tarragona.