GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

ÚLTIMA HORA

Cues a l'N-340 a Torredembarra per l'accident d'un cotxe i un camió que ha caigut per un terraplè

Mig miler de donacions de sang i moll d'os: El millor regal per l'Adrià, el nen de Cambrils que té leucèmia

Un total de 389 persones han donat sang, 48 plasma i més de 132 que s'han apuntat al Registre de Donants de Moll d'Os
Gairebé 500 persones donen per l'Adrià | Aj. Cambrils

Mig miler de persones han donat sang i moll d'os al pavelló municipal de Cambrils aquesta setmana. L'últim dia de la campanya va coincidir amb l'aniversari de l'Adrià, un infant de sis anys, que està buscant un donant compatible de moll d'os per superar la leucèmia que pateix.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

El pavelló de Cambrils ha acollit la campanya durant tres dies, on un total de 389 persones han donat sang, 48 plasma i més de 132 que s'han apuntat al Registre de Donants de Moll d'Os, perquè qualsevol persona que estigui buscant un donant, com l'Adrià, tingui més possibilitats de trobar-ne.

 

Durant el mes de maig, s'han programat cinc campanyes solidàries als municipis de Reus, les Borges del Camp, Vinyols i Els Arcs, la Selva del Camp i Vila-seca. Segons ha informat l'Ajuntament, hi ha reserves de sang per als pròxims vuit dies.