El pavelló de Cambrils ha acollit la donació de sang, plasma i moll d'os per l'Adrià, un nen de 6 anys que pateix leucèmia

Mig miler de donacions de sang i moll d'os: El millor regal per l'Adrià, el nen de Cambrils que té leucèmia

Un total de 389 persones han donat sang, 48 plasma i més de 132 que s'han apuntat al Registre de Donants de Moll d'Os

Mig miler de persones han donat sang  i moll d'os al pavelló municipal de Cambrils  aquesta setmana. L'últim dia de la campanya  va coincidir amb l'aniversari de l'Adrià, un infant de sis anys, que està buscant un donant compatible de moll d'os per superar la leucèmia  que pateix.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

El pavelló de Cambrils ha acollit la campanya durant tres dies, on un total de 389  persones han donat sang, 48 plasma i més de 132 que s'han apuntat al Registre de Donants de Moll d'Os, perquè qualsevol persona que estigui buscant un donant, com l'Adrià, tingui més possibilitats de trobar-ne.

Durant el mes de maig, s'han programat cinc campanyes solidàries als municipis de Reus, les Borges del Camp, Vinyols i Els Arcs, la Selva del Camp i Vila-seca. Segons ha informat l'Ajuntament, hi ha reserves de sang  per als pròxims vuit dies.