Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Retiren la forquilla gegant del Gran Buffet Cambrils

El restaurant es va enderrocar l’estiu de l’any passat i als terrenys s'hi farà un pàrquing dissuasiu gratuït
Imatge de les feines de desmantellament de la forquilla gegant del Gran Buffet Cambrils | Cedida

 

 

Ja no queda res del Bar Restaurant Gran Buffet Cambrils. Només restava el conegut reclam publicitari de l’establiment, la gran forquilla, i ahir dimarts, 20 de novembre, en va començar la retirada. Després de treure l’últim vestigi del restaurant cambrilenc ara, a la zona, el consistori hi instal·larà un aparcament dissuasiu gratuït, a l’espera de la urbanització dels terrenys.

 

L'Ajuntament de Cambrils arriba a un acord per a la cessió gratuïta dels terrenys

El passat mes de setembre, l’Ajuntament de Cambrils va arribar a un acord amb la propietat dels solars del Sector 4 dels Antígons, situats al sud del barri del Raval, per tal de fer-hi un nou aparcament dissuasiu. La cessió dels terrenys, totalment gratuïta, afecta una extensió de 3,6 hectàrees i, més enllà del pàrquing, també podrà acollir tota mena d’usos i serveis per al municipi.

 

El regidor d’Urbanisme de Cambrils, Joan Maria Artigau, acompanyat per l'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, ja va explicar en roda de premsa que «hem arribat a un acord amb els propietaris del Sector 4 davant de les necessitats d’aparcament que tenim a Cambrils. Actualment tenim diferents aparcaments dissuasius, però a mesura que es vagin construint els solars tindrem menys places», apuntava.

 

Aparcament gratuït i espai municipal multi usos

A més, Artigau afegia que «en previsió de futur vam parlar de fer aquesta cessió de terrenys mentre no s’urbanitzi la zona. És un espai de 36.000 metres quadrats que podem tenir per a diferents usos: la idea base és com aparcament, però després podem fer l’ús que l’Ajuntament cregui necessari. Per exemple, si es fa alguna activitat que necessiti molt d'espai, allà es disposarà de prou terreny per fer-ho», va remarcar el regidor.

 

La cessió dels terrenys tindrà un termini de dos anys, més dos prorrogables, sempre que no comenci la urbanització de la zona.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris