Enxampen a Cambrils un motorista que circulava triplicant la taxa d'alcoholèmia permesa

Tampoc disposava de carnet, assegurança, ni ITV | Està acusat de diversos delictes contra la seguretat viària
Imatge d'un vehicle de la Policia Local de Cambrils | CambrilsDiari.cat.

 

 

Durant la matinada d’ahir dimecres, 17 de juliol, la Policia Local de Cambrils va localitzar un motorista que circulava multiplicant per tres la taxa d’alcoholèmia permesa —0,25 mil·ligrams per litre d’aire aspirat. Els fets, concretament, es van produir al barri del Molí de la Torre, a les 00.25 hores.

 

A més, la persona implicada, que conduïa una Yamaha, circulava sense permís de conduir, ni assegurança, ni ITV. Els agents cambrilencs li van obrir diligències per delictes contra la seguretat viària.

 

 

 

Detingut un lladre a l'avinguda Oleastrum

Hores més tard, durant la tarda d’ahir dimecres, la col·laboració ciutadana va permetre detenir un lladre a la zona de l’avinguda Oleastrum, a Cambrils. Alertades per la presència d’un home amb actitud sospitosa, dues patrulles de la Policia Local van acudir al lloc dels fets.

 

Els policies van sorprendre l'individu mentre sortia d’una autocaravana, en la qual estava robant.

 

 

La Policia Local denuncia un conductor sense punts

Al voltant de les nou de la nit de dimarts, 16 de juliol, la Policia Local de Cambrils va aturar un vehicle Audi A4, a l’avinguda Adelaida del municipi. El conductor, en aquest cas, conduïa sense punts i no havia fet el curs de reeducació pertinent.

 

Els agents van instruir diligències per circular, precisament, amb el carnet sense punts i no haver acudit a la formació obligatòria.