GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'escut de policia de Mont-roig que ajuda amb el càncer infantil

La Policia Local ha posat a la venda un escut per recaptar diners per la iniciativa «Pels Valents»
Dos a gents a Mont-roig ajudant a una dona | Cedida

 

El cos de seguretat de la Policia Local de Mont-roig del Camp, s'ha sumat la iniciativa solidària que s'està duent a terme arreu de Catalunya pel personal de seguretat. Aquesta campanya es basa en la venda d'escuts policials modificats amb el nom «Pels Valents», els diners recaptats van destinats a la lluita contra el càncer infantil.

 

Un escut de caràcter solidari 

La Policia Local de Mont-roig del Camp s'ha afegit en participar en la iniciativa que té l'objectiu de recaptar fons per la lluita contra el càncer infantil. La comissaria de policia de Mont-roig del Camp ara disposarà d'escuts, com el que porten els cossos de seguretat del municipi però amb la variant de #pelsvalents, que els posaran a la venda per un preu de quatre euros. Per aquelles persones que estiguin interessades a tenir un d'aquests escuts, es podran adreçar a la comissaria del carrer Barcelona, o bé consultant-li a qualsevol agent que els hi facilitarà la gestió de compra.

 

Escut modificat amb «Pels Valents» de la Policia Local de Mont-roig del Camp. | Cedida

 

Els escuts es venen a les comissaries

Aquesta campanya solidària ja compta amb la participació d'una vuitantena de policies locals del territori català. Aquestes dotacions de seguretat, realitzen una recollida de dinar a través de la venda dels escuts brodats similars als que utilitzen en cada municipi els policies. L'escut porta una cola termo adhesiva al revers que permet fixar-lo a qualsevol peça de roba, tan sols passant-li la planxa pel damunt. D'aquesta manera, es pot enganxar fàcilment a tota mena de teixits.

 

L'objectiu és fer de l'hospital Pediàtric de Càncer de Barcelona el més gran d'Europa

Aquesta campanya té l'objectiu de recaptar fons perquè el Sant Joan de Déu Pediàtric Càncer de Barcelona, es faci realitat convertint-se amb el centre d'Oncologia Pediàtrica més gran d'Europa. Aquest projecte, però és de gran complexitat, ja que té un cost de 30 milions d'euros.

 

Si es portés a cap, podria atendre a 400 pacients l'any, un 30% més de les atencions que s'estan fent actualment. Aquest projecte es preveu que es porti a cap a partir de l'any 2020, per aquest motiu demanen col·laboració amb la recaptació de fons.