Provoquen una avaria en un tren a Vila-seca estirant la palanca d'alarma fent una bretolada

El comboi afectat és de l'R15 i anava en direcció Riba-roja d'Ebre
Estiren la palanca d'alarma d'un tren a Vila-seca i li provoca una avaria | comofuncionanlostrenes.blogspot.com

 

Un acte incívic al tren que havia sortit des de l'Estació de França a Barcelona a les 08.43 del matí en direcció Riba-roja d'Ebre-Madrid, ha fet que quedés aturat a Vila-seca. Segons ha informat Rodalies a TarragonaDigital, algun dels passatgers que viatjava en el comboi ha activat la palanca d'alarma sense cap causa justificada. 

 

A causa d'aquest ús inadequat, el tren ha quedat avariat al municipi de Vila-seca i Rodalies ha informat de l'incident als voltants de dos quarts de dotze del matí. En conseqüència d'aquest incident, una quinzena de passatgers s'han quedat a l'estació i s'han d'esperar al següent tren que els pugui portar a la seva destinació. 

 

El tren que s'ha quedat avariat havia d'arribar al municipi de Riba-roja d'Ebre, a la Ribera d'Ebre, a les 11.44 del matí i havia de seguir el seu camí fins a Madrid. 

 

Segons ha informat Rodalies a través de les seves xarxes socials, els passatgers que viatjaven en el tren afectat per una avaria provocada per un acte incívic, han realitzat un transbord a Reus per aquesta incidència tècnica.

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris