Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Fereixen a pedrades una noia quan passejava el gos a Vila-seca

Els fets van passar la matinada del passat dissabte, 29 d'octubre, a la zona del Castell
La noia va rebre l'impacte de la roca al nas | Facebook / Rubén Roca

 

Durant la matinada del passat dissabte, 29 de setembre, una noia va resultar ferida quan uns individus li van llençar pedres mentre passejava el gos per Vila-seca. Tots dos van sofrir lesions en rebre l'impacte de les roques. Finalment, la noia va decidir no posar en constància aquesta agressió a les autoritats.

 

Apedreguen una noia amb el gos a Vila-seca

Als voltants de les dues i mitja de la matinada del passat dissabte 29 d'octubre, una noia va ser agredida en rebre un impacte d'una pedra, la qual va ser llançada per algun o alguns individus. Els fets van ocórrer a la població de Vila-seca quan la noia mentre passejava el gos d'un conegut pel descampat que hi ha darrere del Castell, va veure com li llençaven pedres.

 

El primer impacte de roca el va rebre el gos, el qual es va posar a plorar. Tot seguit, una altra pedra va volar cap a la zona on estava la noia i li va impactar contra el rostre, concretament, al nas on va començar a sagnar.

 

La víctima de l'agressió va intentar localitzar d'on li havien tirat la pedra i veure els agressors, però no va ser possible i, seguidament, va decidir fugir de la zona del Castell de Vila-seca per si decidien tornar-la a agredir.

 

A causa de l'impacte de la pedra en el rostre, la noia va tenir el nas inflat i adolorit durant uns dies. D'altra banda, tot i haver patit una agressió, la víctima, finalment, va decidir no denunciar els fets a les autoritats.

 

Un ferit en caure des d'una bastida a Cambrils

Els fets van succeir durant aquest passat dimecres 3 d'octubre. Un home de 37 anys ha resultat ferit en caure d'una bastida mentre treballava a Cambrils. L'accident laboral s'ha produït a prop de les dotze del migdia. L'home ha caigut des d'una altura d'uns 3 metres i ha patit lesions al colze i a l'esquena, però no se saben els motius que han causat aquesta caiguda.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris