Una explosió en un restaurant de Salou provoca cinc ferits

Segons els bombers, l'esclat l'hauria causat un fogonet de gas

Fa pocs instants, al capvespre d'avui dijous, 12 de juliol, els serveis d'emergència han rebut un avís per una explosió en un restaurant situat al número nou del carrer Verge del Pilar, al municipi de Salou.

 

Segons els Bombers de la Generalitat, l'esclat l'hauria provocat un fogonet portàtil de gas, que els restauradors tenien a l'exterior del local.

Cinc ferits a Salou

En total, cinc persones han resultat ferides a causa de l'esclat i, en una primera instància, han estat ateses in situ. Dues de les víctimes, però, han hagut de ser traslladades cap al Centre d'Atenció Primària (CAP) de Salou, amb diverses cremades de primer grau. 

 

Agents de bombers, per la seva part, estan inspeccionant el restaurant per tal de determinar, amb certesa, què ha passat.

 

Al lloc dels fets hi han acudit fins a quatre dotacions dels Bombers, unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Salou.

Petita explosió en un McDonald's de Reus

El passat 27 de maig, una persona va resultar ferida a causa d'una petita explosió a la cuina d'un restaurant McDondald's, a la ciutat de Reus. Afortunadament, la víctima, amb diverses ferides lleus, no va haver de ser traslladada a cap centre hospitalari.

 

Evacuen el restaurant, per prevenció

En aquella ocasió, els fets van passar pels volts de les nou del vespre al local que la cadena nord-americana de menjar ràpid té a l'avinguda de Marià Fortuny, a la capital del Baix Camp. Segons van informar des del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), el restaurant va haver de ser desallotjat en un primer moment, per tal d'evitar possibles perills.

 

Fins al lloc dels fets s'hi van traslladar els Bombers de la Generalitat de Catalunya, diversos agents de la Guàrdia Urbana de Reus i dues ambulàncies.