Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Mont-roig del Camp s’engalana per la Festa Major de Sant Miquel

Enguany se celebra el primer Concurs de Guarniment de façanes i balcons al nucli antic
Els Gegants de Mont-roig, en una imatge d'arxiu | Isma Llanes

 

Tot a punt a Mont-roig del Camp per celebrar la Festa Major de Sant Miquel. Des del 22 fins al dia 30 de setembre, Mont-roig gaudirà de la seva festa amb una programació que enguany ve carregada de novetats. Un dels actes nous més importants és l'organització del primer Concurs de Guarniment de bacons i façanes amb plantes naturals al nucli antic del municipi.

 

Així, amb la participació ciutadana el centre històric de Mont-roig quedarà embellit amb guarniments que puguin durar el màxim temps possible. De tots els balcons i façanes guarnits, els veïns i veïnes hauran de votar el que més els agradi a través de les urnes que s'ubicaran a la Mostra d'Entitats, al Mercat a l'Antiga i a l'OMAC de Mont-roig.

 

Programa d'actes de la Festa Major de Sant Miquel 2018 de Mont-Roig del Camp 

 

La musclada popular i la Flower Power Fest, les novetats d'enguany

La musclada és una de les novetats de la Festa Major de Sant Miquel d'aquest any, un àpat gratuït que se celebrarà el pròxim dijous, 27 de setembre a la plaça de Mossèn Gaietà Ivern. Durant la vetllada, els encarregats d'ambientar-la musicalment seran el duo acústic Ángel Dust. La darrera novetat serà molt ben rebuda entre tots aquells amants de la música dels anys 60, 70 i 80, ja que la festa de l'escuma 'Flower Power Fest' anima a tots els assistents a disfressar-se de l'època i ballar al ritme de les cançons que punxarà DJ Nacho Lascasas. La festa se celebrarà el divendres 28 de setembre a partir de les 22.30 h, a la plaça de Joan Miró.  

 

A la vigília de Sant Miquel, el pregó i festa flower power

El pregó de Festa Major serà, com cada any, la vigília de Sant Miquel, el divendres dia 28 a les 20.30 h, i enguany anirà a càrrec de Francis Ortiz Sánchez. També es farà la presentació dels Gegants de la Vila de Mont-roig, ja que han estat restaurats recentment. Després del pregó i els gegants, hi haurà un espectacle de foc i pirotècnia al campanar de l'Església Vella. Precisament a l'església s'inaugurarà l'exposició «Arrels», de l'artista local Marcel Aragonès. La minidisco, que se celebrarà a l'aparcament de la Casa de Cultura a les 17 h, la gimcana Cluedo de Joventut a les 20 h i la nova festa 'flower power' culminen les propostes per a la vigília de Sant Miquel. 

 

Dissabte 29, dia de Sant Miquel

Les activitats esportives seran les encarregades d'encetar el dia de Sant Miquel, dissabte 29 de setembre. A partir de les 9 h començaran els tornejos de pàdel i dianes i jocs de raqueta, a càrrec de l'Associació Tennis i Pàdel Mont-roig Miami. Al migdia, a les 12.30 h, tindrà lloc la Missa en honor a Sant Miquel i, a continuació la tradicional ballada de gegants on hi participaran els restaurats Gegants de la Vila de Mont-roig, la Colla Gegantera del Barri dels 6 Carrers, la Colla Pitota i Pitot i els Grallers de Mont-roig. Després, es farà el vermut popular. El dia de Sant Miquel el tancarà el grup Huracan amb una nit de rumba i salsa a la plaça de Joan Miró a partir de les 22.30 h. 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris