Un gos fereix un home a Miami Platja

Nou atac d'un animal a una persona aquest estiu. La víctima ha estat traslladada al cap de Mont-roig
Un gos bordant | Cedida

 

Un gos ha ferit aquest matí una persona a Miami Platja. Concretament, ha estat a l'avinguda Barcelona i l'home ha estat ferit lleu, tot i que ha estat traslladat en ambulància al cap de Mont-roig. Una ambulància del SEM s'ha desplaçat fins al lloc dels fets, on presumptament hi ha hagut un atac de gossos que estaven sense cordar ni portaven morrió i un dels propietaris ha resultat ferit. 
 

Un nen, ferit per l'atac d'un gos a Cambrils

Ja són diversos els atacs dels gossos a les persones al Camp de Tarragona aquest estiu. Un nen va resultar ferit per l'atac d'un gos a Cambrils, exactament a la urbanització de Vilafortuny. El menut passejava amb el seu avi per una avinguda del municipi del Baix Camp quan va ser sorprès per l'atac de l'animal, que portava morrió i probablement era una raça potencialment perillosa, però tot i això, va ferir al petit amb les potes i ungles. 
 
El nen va caure espantat i l'avi va aconseguir fer que el gos marxés del lloc de l'agressió. Malgrat això, el propietari de l'animal no es va apropar a veure com es trobava el nen, ni tan sols es va girar per demanar perdó a l'avi. Va marxar amb el gos sense mirar enrere ni preocupar-se d'aquest incident. 
 

Una dona, ferida per l'atac d'un gos a Reus

Al juliol, també una dona va patir ferides per la mossegada d'un gos a Reus. Es tractava d'un animal de tipus Pit Bull Terrier, que va mossegar una dona a la cama. Com a conseqüència d'aquesta acció, la víctima va patir ferides sagnants i va requerir ser traslladada a l'Hospital Sant Joan de Reus. Encara que les ferides eren greus, va ser possible que marxés a casa la mateixa nit de l'incident. 
 
La dona es va creuar amb l'animal a la urbanització dels d'Aigüesverds, al carrer dels Noguers, i aquest li va ensenyar les dents i la va bordar. La dona va tenir por i va intentar entrar al cotxe d'una veïna, però el gos va ser més ràpid i li va mossegar la cama esquerra. La dona va denunciar l'atac del gos a la Guàrdia Urbana.