PORTADES

ūüďį Les portades d'avui, 21 de novembre

Una gosseta perduda a Cambrils torna a casa a Almeria

La gossa portava un xip d'Andalusia però el telèfon estava malament, el seu amo ha tornat a Cambrils a buscar-la
Imatge de la gossa d'Almeria que es va perdre a Cambrils fa uns dies | Facebook
 

 

Fa un parell de dies, la p√†gina de Facebook Animales Perdidos-Encontrados en Cambrils publicava que la Unitat de la Patrulla Verda i Medi Ambient de la Policia Local de Cambrils va localitzar una gossa. L'animal es trobava a l'autovia de Cambrils, al costat del restaurant l'Hotelet i portava un xip identificatiu d'Almeria, a Andalusia.

 

L'amo estava de viatge i quan va parar per descansar va perdre la gossa

La mala not√≠cia ve despr√©s perqu√® els tel√®fons que hi constaven no eren correctes. Aix√≠ doncs, la gossa va acabar a l'√öltima Llar, una empresa que ofereixen serveis funeraris per a animals de companyia. Segons explica la publicaci√≥ del Facebook, una companya no va parar fins a poder localitzar els amos de la gossa i finalment ho va aconseguir. 

 

Aix√≠ doncs, van poder contactar amb l'amo de la gosseta a trav√©s de la seva fam√≠lia que viu a It√†lia. L'home estava de viatge i quan va parar per descansar una estona la gossa es va perdre. Aquest dilluns, 2 de setembre, l'amo ha agafat un tren des d'Almeria fins a Cambrils per recollir-la i perqu√® pugui tornar a casa. 

 

Aquest mat√≠, el mateix compte de Facebook ha publicat unes quantes fotografies on es veia a la gossa reunida de nou amb el seu amo. 

 

💬 Fes clic aqu√≠ per rebre al teu m√≤bil l'actualitat de Tarragona. √Čs gratis!