INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de TarragonaDigital on comentarem l'actualitat de TGN entre tots. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

Una gosseta perduda a Cambrils torna a casa a Almeria

La gossa portava un xip d'Andalusia però el telèfon estava malament, el seu amo ha tornat a Cambrils a buscar-la
Imatge de la gossa d'Almeria que es va perdre a Cambrils fa uns dies | Facebook
 

 

Fa un parell de dies, la pàgina de Facebook Animales Perdidos-Encontrados en Cambrils publicava que la Unitat de la Patrulla Verda i Medi Ambient de la Policia Local de Cambrils va localitzar una gossa. L'animal es trobava a l'autovia de Cambrils, al costat del restaurant l'Hotelet i portava un xip identificatiu d'Almeria, a Andalusia.

 

L'amo estava de viatge i quan va parar per descansar va perdre la gossa

La mala notícia ve després perquè els telèfons que hi constaven no eren correctes. Així doncs, la gossa va acabar a l'Última Llar, una empresa que ofereixen serveis funeraris per a animals de companyia. Segons explica la publicació del Facebook, una companya no va parar fins a poder localitzar els amos de la gossa i finalment ho va aconseguir. 

 

Així doncs, van poder contactar amb l'amo de la gosseta a través de la seva família que viu a Itàlia. L'home estava de viatge i quan va parar per descansar una estona la gossa es va perdre. Aquest dilluns, 2 de setembre, l'amo ha agafat un tren des d'Almeria fins a Cambrils per recollir-la i perquè pugui tornar a casa. 

 

Aquest matí, el mateix compte de Facebook ha publicat unes quantes fotografies on es veia a la gossa reunida de nou amb el seu amo. 

 

Més notícies de la categoria Costa Daurada